פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אממ אפשר עוד מידע?אוזה סוג מוזיקה אתה אוהב?האם אתה רוצה סגורות פתוחות או in ear?האם אתה רוצה גם מגבר?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר אני שומע הכל חוץ מ- מזרחית,מטאל,רוקעדיף אוזניות פתוחות ואני לא ממש מבין מה זה מגבר :s05:
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מגבר משמש לחזק את העוצמה של הנגן ובכך הם משפרים את האיכות של האוזניות בדיי הרבה
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים חחח אז בזה אני לא יכל לעזור לך אבל יש פה הרבה אנשים שיכולים אה אז איך אתה רוצה לחלק את הכסף? או שאתה רוצה הצעות של שילובים שונים? ד"א אני ממליץ לך להיסתכל גם בפורום head-fi יש שם המון אנשים שמבינים הרבה יותר ממני באוזניות
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מגבר משמש לחזק את העוצמה של הנגן ובכך הם משפרים את האיכות של האוזניות בדיי הרבהזה לא נכון לגבי כל אוזניהמגבר נועד בראש ובראשונה להניע אוזניות אם עכבה גבוה, כלומר אוזניות כמו CX300 אם עכבה 16 יעבדו נפלא על כל נגן אפילו החלש ביותר, לעומת זאת אוזניות כמו HD600 אם עכבה 250 בקושי ישמיעו משהו אפילו אם נגן "חזק".ולענינך כשאתה אומר "פתוחות", אני מבין שאתה מתכוון לאוזניה שלא אוטמת, כלומר IEM למינהם(כמו CX300) לא מתאימים, אז יש אופציות כמו AKG P24/412Pאותו דבר צבע שונה.או PMX 100/PX 100.וכיוון שהתקציב שלך די גדול אני ממליץ להיכנס לHEAD-FI ו"לחרוש" את האתר.וכמובן לשמוע כל אוזניה שאתה מתעניין בה כדי לגבש דעה מוצקה לפני קניה!בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.