עבור לתוכן

ועדת וינוגרד תגיש מסקנות אישיות

Featured Replies

פורסם

אולמרט מקבל בערך 3% תמיכה מהציבור היום

איך הוא לא מיתפטר אין לי מושג

אבל אני די בטוח שהקרירה הפוליטית שלו תיגמר אחרי הבחירות הבאות (אני מדבר על הקרירה שלו בראש מפלגה\שר \ראש ממשלה

לא על חבר כנסת פשוט)

מה שטוב שפרץ יודח בקרוב מראש העבודה

פורסם

יש סיכוי שאולמרט יאלץ להתפטר ויוחלף ע"י מישהו בקדימה (לבני?)

יהיה מעניין :)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376108,00.html

אם ב"מעניין" אתה מתכוון להנהגה מטופשת וחסרת מקצועיות, אבל הפעם עם ציצי, אז כן... יהייה מעניין...

לבני היא שרת החוץ הכי מעפנה שהייתה לנו אי פעם, ובאמת שאין לה יותר כושר מנהיגות מלאולמרט ופרץ...

פורסם
  • מחבר
אם ב"מעניין" אתה מתכוון להנהגה מטופשת וחסרת מקצועיות, אבל הפעם עם ציצי, אז כן... יהייה מעניין...

אמר הבחור שתומך בליברמן חסר הנסיון והמקצועיות... ::)

לבני היא שרת החוץ הכי מעפנה שהייתה לנו אי פעם, ובאמת שאין לה יותר כושר מנהיגות מלאולמרט ופרץ...

על סמך מה קבעת את זה?

פורסם

א. עד לאחרוה ליברמן לפחות מנמע מלעשות שטויות ולהגיד דברים שיום למחורת הוא הייה "שוכח" מהם...

ב. תמצא לי שני ראיונות של ליבני מתקופת המלחמה שבהם היא העבירה נקודה מסויימת בעקביות, או ראיון כלשהו שבו לא הייתה לה איזה יציאה מטומטמת... בכלל, מה היא עשתה בכל התקופה שלה כשרת החוץ (שזה תפקיד קצת יותר משמעותי מהתפקיד של ליברמן, שגם הוא נמצא בו הרבה פחות זמן, אז אל תשווה)

פורסם
  • מחבר

ב. תמצא לי שני ראיונות של ליבני מתקופת המלחמה שבהם היא העבירה נקודה מסויימת בעקביות, או ראיון כלשהו שבו לא הייתה לה איזה יציאה מטומטמת... בכלל, מה היא עשתה בכל התקופה שלה כשרת החוץ (שזה תפקיד קצת יותר משמעותי מהתפקיד של ליברמן, שגם הוא נמצא בו הרבה פחות זמן, אז אל תשווה)

אני לא יודע על איזה יציאות מטומטמות אתה מדבר

ואני לא יודע מה אתה מצפה ששר החוץ יעשה

אבל אני אזרוק לך את הכפפה

תגיד לי איזה דברים טובים אתה יכול להגיד על חמשת שרי החוץ האחרונים שעשו אותם כל כך טובים

ושלעומתם לבני היא שרת החוץ הגרועה ביותר שהיתה לנו.

א. עד לאחרוה ליברמן לפחות מנמע מלעשות שטויות ולהגיד דברים שיום למחורת הוא הייה "שוכח" מהם...

ליברמן לעומתה נמצא בתקיד כלום בתור עציץ בממשלה

בשביל הכסא הזה הוא שכח את העקרונות שלו

אפילו במשברון קטן בסיעה שלו הוא לא ממש מצליח לטפל ואתה רוצה לתת לו מדינה

ידעת לדבר הרבה על כך שלפרץ ואולמרט אין נסיון

ועם זאת, יש להם הרבה יותר נסיון, בכל תחום מאשר לליברמן וחבורת הגמדים שלו

[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 21:05:02

מה קרה? גוגל עובד לאט?

נשמעת כ"כ בטוח בעצמך מקודם, חשבתי שתשלוף ישר את הסיבה לכך שמדובר בשרת החוץ הגרועה ביותר מעולם

אהה, הבנתי

הרבה יותר קשה לך שאיסתרא לא עונה בשבילך

בקיצור, שוב אתה מדבר באוויר, כמה מפתיע...

פורסם

אני לא יודע על איזה יציאות מטומטמות אתה מדבר

ואני לא יודע מה אתה מצפה ששר החוץ יעשה

אבל אני אזרוק לך את הכפפה

תגיד לי איזה דברים טובים אתה יכול להגיד על חמשת שרי החוץ האחרונים שעשו אותם כל כך טובים

ושלעומתם לבני היא שרת החוץ הגרועה ביותר שהיתה לנו.ליברמן לעומתה נמצא בתקיד כלום בתור עציץ בממשלה

בשביל הכסא הזה הוא שכח את העקרונות שלו

אפילו במשברון קטן בסיעה שלו הוא לא ממש מצליח לטפל ואתה רוצה לתת לו מדינה

ידעת לדבר הרבה על כך שלפרץ ואולמרט אין נסיון

ועם זאת, יש להם הרבה יותר נסיון, בכל תחום מאשר לליברמן וחבורת הגמדים שלו

[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 21:05:02

מה קרה? גוגל עובד לאט?

נשמעת כ"כ בטוח בעצמך מקודם, חשבתי שתשלוף ישר את הסיבה לכך שמדובר בשרת החוץ הגרועה ביותר מעולם

אהה, הבנתי

הרבה יותר קשה לך שאיסתרא לא עונה בשבילך

בקיצור, שוב אתה מדבר באוויר, כמה מפתיע...

האמת הייתי עסוק בכתיבת רקע תאורטי לפרוייקט שלי... אתה יודע... חיים...

ועם גישה כזו (ובגלל שבאמת אין לי כוח לזה עכשו), חפש לבד.

פורסם
  • מחבר

מאוד נוח...

אני מניח שבכל זאת נצטרך לחכות לאיסתרא על מנת שיהיה דיון איכותי :P

(וזה לא שאני באמת מחזיק מלבני, סתם היה חשוב לי להראות שאתה מדבר באויר)

פורסם

איסתרא לא =דיון איכותי

איסתרא+עומרי=דיון אם 200000000000000000000000000 עמודים

אם הרבה דיקדוקים ובכלל שדיון מיתפתח לזה אני די בטוח שאתם היחידים בדיון שעדיין פעילים בו :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

האמת, אין פה בכלל סיבה לדיון על לבני

כמו שאמרתי, אני לא ממש מחזיק ממנה

הדיון הוא על יום שאחרי מסקנות הביניים

רב סרן שמועתי עובד שעות נוספות בזמן האחרון

בהתחלה דיברו על זה שאולמרט "מכוסה" והאשמה תיפול על הדרג הצבאי

עכשיו זה בכלל לא בטוח

לפחות בקרוב נדע מה אולמרט אמר, איזה פעולות הוא עצר ומי פיקשש יותר

פורסם

מאוד נוח...

אני מניח שבכל זאת נצטרך לחכות לאיסתרא על מנת שיהיה דיון איכותי :P

(וזה לא שאני באמת מחזיק מלבני, סתם היה חשוב לי להראות שאתה מדבר באויר)

מישהו קרא לי? 8)

במהירות ועל רגל אחת (ובלי קישורים, אני חצי ישן):

לפי גורמים אנונימיים (כך שאם אתם רוצים, אפשר להתעלם מהם), עובדי משרד החוץ מתגעגעים לסילבן, האיש והג'ודי.

בזמן המלחמה, כשהועלו תלונות שמשרד החוץ לא ממש מבריק בהסברת עמדתה של ישראלף לבני הסבירה שתפקידו של משרד החוץ אינו להסביר את ישראל(!).

לבני תומכת במו"מ עם החמאס אבל מתנגדת למו"מ עם מי שדוגל בהשמדת המדינה. כלומר או שהיא סותרת את עצמה או שהיא חושבת שהחמאס סתם מדבר על השמדת ישראל.

לבני תמכה בהתנתקות ובהתכנסות אבל לא מזמן הודתה שההתנתקות היתה טעות.

וכמובן, היא גנבה מנדט מהמפלגה שלה והעבירה אותו למפלגה אחרת.

יש עוד, אבל בשביל מה לטרוח? השאלה היא לא מדוע לבני לא מתאימה אלא מדוע היא כן מתאימה. מה בדיוק היא עשתה בששת השנים שלה כשרה בתפקידים שונים שבהם היא כיהנה? הדבר הטוב היחיד שאני מצליח לזכור הוא שהיא התכסחה קצת עם נשיא בית המשפט העליון ברק בנוגע למינויה של גביזון וכתוצאה מכך לא מונו שופטים בכלל במשך תקופה ארוכה. טוב, בעצם זה לא טוב כל כך. מה עוד? טוב, לא דבק בה שמץ של חשד לשחיתות. מצד שני גם אני עוד לא ראיתי תחנת משטרה מבפנים (חוץ מהפעם בה התלוננתי על פריצה לרכב שלי), איסתרא לשלטון! ;D לא צריך להיות מושחת כשאתה "נסיך" (היה ללבני יופי של יחוס בליכוד) וכשאתה בן חסותו של ראש המפלגה רב העוצמה (שרון).

אבל תשכחו לרגע מההישגים שאין לה. מהן עמדותיה הפוליטיות בנושאים שונים שעומדים על הפרק? עד כמה שאני יודע, אין לה כאלו. היא בעד מו"מ, אבל לא ברור עם מי ועל מה. אני לא יודע מה היא חושבת על הכלכלה והרווחה, או על יחסי דת ומדינה או על האלימות הגואה. זה לא מפתיע, למעשה זו אותה טקטיקה של שרון בבחירות 2003: כהרוב בעדך, עדיף לשתוק. כל מה שתאמר עלול לאכזב מישהו מתומכיך.

בקיצור, הדבר הטוב ביותר בלבני הוא שהיא לא אולמרט. לא שזה קצת, אבל האם זה מספיק כדי להיות ראש ממשלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים