פורסם 2007 במרץ 1318 שנים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214שבוע הבא אני מזמין...איך הוא?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים היי! פאנל נוח מאוד,הן לחיבור למחשב,והן לעבודה איתו... משתלם מאוד לקנות,במיוחד במחיר הזה... תתחדש!
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים חחח אחי פאנל מגנייב קנה אותו וכדי לך לשנות ת'נושא ולכתוב "איך הפאן באס הזה?"ככה יותר יכנסו כי כולם חושבים שמתכוונים לפאנל קידמי של מארז...
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים יש לי אותו ולי היו בעיות איתו אבל הסתדרתיהוא שולט על עד 7 מאווררים.הוא לא יכול לכבות מאוורר לגמרי, אלא להביא אותו למהירות הכי נמוכה (תלוי במאוורר)יש לו גם בקרי טמפ' (cpu, sys, hdd)הוא דיי נוח, אבל יוצר קצת בלאגן עם הכבלים שלו באיזור הכוננים כי הוא מגיע עם כבלים מאריכים למאווררים, צריך קצת לאלתר כדי להסתיר את הכבלים שלו...
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים אתה יכול לתת תמונה של פנים המארז שלך, איך חיברת את הכבלים? אני רוצה לראות כמה זה מבולגן.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים אז איך אני יכול לדעת אם הוא יחליש את המאוררים של הטראנספורמר מספיק כדי שלא יעשו רעש
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים יש לי 3 מאווררים של סאנבים.אני משער שהם דומים למאווררים של הטרנספורמר כי במהירות גבוהה הם גם רועשים מאודעם הפאנל אני מביא אותם למהירות נמוכה וכמעט ולא שומעים אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.