פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אז ככה, יש לי מארז ואני רוצה לפרק אותו כדי לבנות מארז HTPC ואני לא מצליח לפרק את המארז, יש משהו כזה שמחבר את כל החלקים של המארז אחד לשני, יש את זה בכל מארז אז אם אתם לא יודעים למה אני מתכוון תסתכלו על המארז שלכם ותדעו, מישהו יודע איך לפרק דבר כזה ?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אז ככה, יש לי מארז ואני רוצה לפרק אותו כדי לבנות מארז HTPC ואני לא מצליח לפרק את המארז, יש משהו כזה שמחבר את כל החלקים של המארז אחד לשני, יש את זה בכל מארז אז אם אתם לא יודעים למה אני מתכוון תסתכלו על המארז שלכם ותדעו, מישהו יודע איך לפרק דבר כזה ?לא יודע, אצלי הכל ברגים - מה שלא ברגים יצא בקצת כוח (ודחיפת מברג לתוך).
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר תאמת אני צריך רק שני חלקים מהמארז והם המשטח שמחזיק את הלוח אם ואת התופסן לפאנל של הלוח (מאחורה) אז לא צריך לדאוג לשאר החלקים כי אני לא אשתמש בהם
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים זה לא בהכרח ניטים!אצלי זה נראה כמו ניטים אבל עם קצת מאמץ הצלחתי לפתוח את זה בלי להרוס את זה (ולא, לא הרסתי את המארז..)
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים דחפתי מברג חזק עד שהצלחתי לדחוף אותו עד הסוף (אצלי מאחורי ה"ניט" היה חלק ריק).אח"כ לקחתי מברג שטוח, דחפתי ושלפתי את החלק מהחלק..
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר חחח בדיוק מה שעשיתי, לפני שרשמת את זה. אוקיי חלק א' של הפרוייקט נגמר.... מחר חלק ב'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.