עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש והחלטתי לבדוק את החומרה-צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האם הבעיה נפתרה?

יכול להיות שלא תצליח להפעיל את הזיכרון ב"מהירות" 667MHz עם המעבד הזה, על הלוח שלך - זה תלוי בלוח.

לפי התמונה השנייה בהודעה השנייה, הזיכרון שלך אמור להיות DDR2-667 (אני מניח ששני הזיכרונות זהים). אתה צריך לשנות את תדר הזיכרון בביוס ממצב אוטומטי או 533MHz (תלוי איך הוא מוגדר כרגע) ל 667MHz, ולראות האם זה עובד. אם כן - הצלחת, אם לא - אז אני מניח שה"בעיה" היא בלוח (הלוח פשוט לא תומך בשילוב מעבד כמו שיש לך עם מהירות זיכרונות כזו). אזהרה - ייתכן שתצטרך לעשות איפוס ביוס במידה והמחשב לא יעלה לאחר שינוי תדר הזיכרון בביוס, אז רצוי שתדע איך לעשות את האיפוס הזה.

היום אני אקבל את המחשב עם הלוח החדש נראה אם זה יסתדר.. ואם לא אני אשמח לקבל הדרכה לשנות את זה בביוס-כי כמו שכתבתי אני לא מבין יותר מדי במחשבים.

ושוב השאלה איפה בדיוק רואים על כמה הזיכרון עובד? בתמונה הראשונה שפירסמתי או השניה???

פורסם

סתם שנדע.. מאיפה קנית..?

מקווה שזה לא חורג מחוקי הפורום...

פורסם
  • מחבר

סתם שנדע.. מאיפה קנית..?

מקווה שזה לא חורג מחוקי הפורום...

ממישהו פרטי, הוא אמר שהוא התבלבל אבל זה לא נשמע אמין במיוחד.. אבל לא נורא, הוא נתן לי אחלה מחיר.

פורסם

שוב השאלה איפה בדיוק רואים על כמה הזיכרון עובד? בתמונה הראשונה שפירסמתי או השניה???

בתמונה הראשונה, בתגית ה Memory, ליד הערך Frequency רואים את מהירות הזיכרון הנוכחית. בתמונה הראשונה רשום שהיא 266MHz, כלומר 533MHz מעשית (מוכפל פי 2).

בתמונה השניה, של ה SPD, אתה רואה את הפוטנציאל של כל מודול זיכרון. במקרה שבתמונה - המודול שיושב בסלוט הזיכרון הראשון הוא DDR2, בעל פוטנציאל לתדירות של 667MHz (כיוון שה Max Bandwidth הוא 333MHz, וב DDR מכפילים את הערך הזה פי 2).

פורסם
  • מחבר

בתמונה הראשונה, בתגית ה Memory, ליד הערך Frequency רואים את מהירות הזיכרון הנוכחית. בתמונה הראשונה רשום שהיא 266MHz, כלומר 533MHz מעשית (מוכפל פי 2).

בתמונה השניה, של ה SPD, אתה רואה את הפוטנציאל של כל מודול זיכרון. במקרה שבתמונה - המודול שיושב בסלוט הזיכרון הראשון הוא DDR2, בעל פוטנציאל לתדירות של 667MHz (כיוון שה Max Bandwidth הוא 333MHz, וב DDR מכפילים את הערך הזה פי 2).

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים