עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש והחלטתי לבדוק את החומרה-צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

האם המהירות של הזיכרון שלי היא באמת 667?(כי אני לא מבין בדברים האלה)?

יש לי 2GB זיכרון של SpecTek.

נעזרתי ב cpu-z:(נערך)

untitledqc4.th.jpg

untitled2zo8.th.jpg

פורסם

הקישורים לתמונות שהבאת מפנים לתמונה ממוזערת...

פורסם

לא הזיכרונות שלך עובדים על DDR2-533

פורסם

יכול להיות שהמצאותו של סטיק זיכרון נוסף במהירות של 533 גורמת לכך?

או שהיה ניתן לראות ב-CPU-Z את מהירות הזכרונות ללא קשר למהירות בה הם פועלים?

פורסם

אפשרי בלשונית SPD ולא ב-memory

פורסם

איזה לוח יש לך ??

יכול להיות שהלוח לא תומך במהירות 667

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי עכשיו מה קרה... אני קניתי ממישהו פרטי את המחשב ובמקום לתת לי לוח אם 945p הוא נתן לי 945GZ שלא תומך במהירות 667 בדואל צ'אנל!!!!

אני עצבני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pissed: :pissed: :pissed:

או שבעצם אני צריך להגדיר בביוס מחדש??? עזרה!

פורסם

945GZ נחות משמעותית מה-945P בלי קשר

תדרוש את מה ששילמת עבורו

פורסם
  • מחבר

945GZ נחות משמעותית מה-945P בלי קשה

תדרוש את מה ששילמת עבורו

זה ברור! הוא הסכים להחליף את זה! אבל בלוח אם בג'יגבביט צריך לשנות את זה בביוס כדי שזה יעבוד ב667 במקום 533 ???? או שזה מתאים עצמו לזכרונות.

פורסם

בהנחה שזה 945P, הוא תומך DDR2-667 ואז בהנחה שהזיכרונות הם DDR2-667 אז אין צורך לשנות שום דבר

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם!!! תודה על העזרה!

פורסם

תודה רבה לכולכם!!! תודה על העזרה!

זה הסתדר?

בכל מקרה, שמתי לב (לפי התמונה הראשונה), שה BUS שלך הוא 800MHz (יחס 3:4, כשהזיכרונות ב 266MHz). בהנחה שה BUS הוא אכן 800MHz (ולא 1066MHz והוא פשוט מוגבל ע"י הצ'יפסט), אתה רוצה להפעיל את הזיכרון ביחס של 200:333, כלומר יחס 3:5. אני לא בטוח אם הלוח הזה מסוגל לתמוך ביחס BUS:DRAM כזה, ולכן ייתכן שלא תוכל להפעיל את הזיכרון ב 667MHz עם המעבד הזה.

פורסם

בהנחה שזה 945P, הוא תומך DDR2-667 ואז בהנחה שהזיכרונות הם DDR2-667 אז אין צורך לשנות שום דבר

אם אני זוכר טוב, אולי זה היה מוגדר על 533 וצריך לשנות בביוס. לא בטוח

פורסם
  • מחבר

זה הסתדר?

בכל מקרה, שמתי לב (לפי התמונה הראשונה), שה BUS שלך הוא 800MHz (יחס 3:4, כשהזיכרונות ב 266MHz). בהנחה שה BUS הוא אכן 800MHz (ולא 1066MHz והוא פשוט מוגבל ע"י הצ'יפסט), אתה רוצה להפעיל את הזיכרון ביחס של 200:333, כלומר יחס 3:5. אני לא בטוח אם הלוח הזה מסוגל לתמוך ביחס BUS:DRAM כזה, ולכן ייתכן שלא תוכל להפעיל את הזיכרון ב 667MHz עם המעבד הזה.

תקשיב אחי אני לא מבין גדול במחשבים ואני לא מתיימר להיות כזה. אפשר בעברית??[br]פורסם בתאריך: 15.03.2007 בשעה 09:40:23

אם אני זוכר טוב, אולי זה היה מוגדר על 533 וצריך לשנות בביוס. לא בטוח

כנראה שזו בעיה בלוח אם שלא תמך ב DC במהירות 667.

ד"א: איך אני יודע לפי cpu-z מה המהירות שהזיכרון עובד בו??

פורסם

תקשיב אחי אני לא מבין גדול במחשבים ואני לא מתיימר להיות כזה. אפשר בעברית

זה הסתדר?

האם הבעיה נפתרה?

אני לא בטוח אם הלוח הזה מסוגל לתמוך ביחס BUS:DRAM כזה, ולכן ייתכן שלא תוכל להפעיל את הזיכרון ב 667MHz עם המעבד הזה.

יכול להיות שלא תצליח להפעיל את הזיכרון ב"מהירות" 667MHz עם המעבד הזה, על הלוח שלך - זה תלוי בלוח.

לפי התמונה השנייה בהודעה השנייה, הזיכרון שלך אמור להיות DDR2-667 (אני מניח ששני הזיכרונות זהים). אתה צריך לשנות את תדר הזיכרון בביוס ממצב אוטומטי או 533MHz (תלוי איך הוא מוגדר כרגע) ל 667MHz, ולראות האם זה עובד. אם כן - הצלחת, אם לא - אז אני מניח שה"בעיה" היא בלוח (הלוח פשוט לא תומך בשילוב מעבד כמו שיש לך עם מהירות זיכרונות כזו). אזהרה - ייתכן שתצטרך לעשות איפוס ביוס במידה והמחשב לא יעלה לאחר שינוי תדר הזיכרון בביוס, אז רצוי שתדע איך לעשות את האיפוס הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים