עבור לתוכן

ההודעה הראשונה שלכם + איך הגעתם לפורום?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

^^^

מה הבעיה? תיגש לפרופיל שלך>הודעות אחרונות ותיכנס לעמוד האחרון כדי לראות את ההודעות הראשונות...

[ U S A lR ][/\][ link=topic=245134.msg2159759#msg2159759 date=1173735984]

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=97258.0

אז ככה פתחתי את התראד הכי הזוי שנוצר אי פעם...מרוב בלגאן אפילו האחראים התחילו לריב וכמעט לתת באנים אחד לשני...(עמודים אחרונים)...חחחחחחחחחחח ותגידו שאז לא היה כיף....לותיקים פה... :lol: חחחחחח אני כזה הזוי לפעמים...אחחח איפה הזמנים הטובים...עם DOGMA וכו...

יפה יפה :lol:

מעניין מי זה המשתמש בשם Si-Nom שנראה כאילו מחקו לו את החיים אחרי התר'ד ההוא... ::)

• תגובות 58
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=245134.msg2159759#msg2159759 date=1173735984]

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=97258.0

אז ככה פתחתי את התראד הכי הזוי שנוצר אי פעם...מרוב בלגאן אפילו האחראים התחילו לריב וכמעט לתת באנים אחד לשני...(עמודים אחרונים)...חחחחחחחחחחח ותגידו שאז לא היה כיף....לותיקים פה... :lol: חחחחחח אני כזה הזוי לפעמים...אחחח איפה הזמנים הטובים...עם DOGMA וכו...

אכן P:

אם אני לא טועה' date=' דוגמא שינה ת'ניק שלו xD

ת'רד הזוי שלך - החדר שלך חחח :P

^^^

מה הבעיה? תיגש לפרופיל שלך>הודעות אחרונות ותיכנס לעמוד האחרון כדי לראות את ההודעות הראשונות...

יפה יפה :lol:

מעניין מי זה המשתמש בשם Si-Nom שנראה כאילו מחקו לו את החיים אחרי התר'ד ההוא... ::)

זהו, שהמשתמש שלו דווקא פעיל והוא מגיב פה ושם.

פורסם

הגעתי לפה דרך הודעת ספאם שהייתה בפורומים של גיימר :silly:

ואני לא בדיוק זוכר מה הייתה ההודעה הראשונה שלי אני רק זוכר שהיא עברה על חוקי הפורום והמנהל ממש התעצבן וגרם לי להרגיש ממש רע עם עצמי. :'(

זאת התגובה..

חומרה / תמיכה טכנית / שאלה הקשורה בלוח האם. בבקשה תענו!!! בתאריך: 15.10.2002 בשעה 18:27:39

האם אפשר להחליף את ה-PCI ב-AGP בלי להחליף את לוח האם?

פורסם

זו ההודעה הראשונה שלי, היא מכילה בתוכה גם את המידע על "איך הגעתי לפורום"

קודם כל שלום, זוהי הפעם הראשונה שלי כאן, ואני חייב לציין שאני ממש שמח על זה שמצאתי פורום תמיכה טכנית בנושאי חומרה בעברית, את הלינק לאתר קיבלתי ממנהל אתר פלאשו (קמפוס הפלאש הישראלי) - מר גיל כהן הנכבד - תודה לך.

ולשאלתי :

קניתי דיסק קשיח חדש, 80 ג'יגה, עם 8 מגה בייט CASH, במהירות 7200 RPM, של חברת WESTERN DIGITAL

(אם מישהו מעוניין לדעת, הוא עלה 740 ש"ח)

התקנתי אותו כ SLAVE על PRIMARY IDE, כאשר ה MASTER הוא דיסק 2 ג'יגה ישן יותר, גם של ווסטרן.

ה BIOS מזהה את כל הרכיבים שמותקנים - 2 דיסקים קשיחים, כונן סידירום, וצורב - וכותב את השורה הבאה לפני הוא עובר לתהליך ה BOOT :

"primary IDE channel no 80 conductor cable installed"

חלונות 98 (HEBREW ENABLED) לא זיהתה בהתחלה את ההרדיסק החדש ולכן עשיתי Fdisk, שעשה לי מחיצה ראשית

של 2 ג'יגה, ואחרי שפירמטתי את המחיצה, היה לי כונן של 2 ג'יגה ריק...

(בהתחלה של ה FDISK אני תמיד אומר לו שלא ישמתש באופציה של הגדלת שטח דיסק)

הורדתי עדכון ל FDISK ממיקרוסופט שמזהה דיסקים שגדולים יותר מ 64 ג'יגה, והרצתי שוב את FDISK, אני רוצה מחיצה אחת בלבד, שתכיל את כל הנפח שיש לי בדיסק, ולכן ניסיתי למחוק את המחיצה הראשית שנוצרה בהרדיסק החדש שלי,

וקיבלתי את ההודעה הבאה :

Could not change partitions, because the disk could not be locked.

אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה הזו, מכיוון ש 740 ש"ח הם יותר מידי עבור דיסק של 2 ג'יגה ;D

(למרות שאני יכול ליצור בעזרת FDISK עוד 40 מחיצות של 2 ג'יגה.... אבל זה משהו ממש לא רצוי)

ודבר אחרון - אחרי שיהיה לי כונן חדש מותקן, עם מחיצה אחת ויחידה, של 80 ג'יגה הייתי רוצה להעביר את מערכת ההפעלה אליו, ומכיוון שאין לי דיסק התקנה של חלונות, אני מניח שאני צריך להעתיק את תוכן הדיסק הישן והקטן אל הגדול, בעזרת GHOST, אשמח לדעת איך לעשות זאת.

(אגב, רציתי לדעת האם זה משנה, על איזה דיסק תהיה מערכת ההפעלה מבחינת מהירות ובכלל ?, דיסק אחד הוא ישן יותר, 2 ג'יגה סה"כ, של ווסטרן, והחדש, 80 עם 8 CASH גם של ווסטרן)

מידע שימושי נוסף למי שיכול לעזור לי :

P3, 550

128 RAM

WIN98 ENABELD

PRIMARY IDE - MASTER = 2 gig hard drive

slave = 80 gig hard drive

SECONDARY IDE MASTER = cd rom drive

slave = LG burn device 40x12x40

אודה מאוד לכל אחד שיוכל לעזור לי ואפילו במעט,

אריק.

איזה מחשב זוועה היה לי פעם....

פורסם
  • מחבר

^^^

הגעת מוכן להתקפה כבר בהודעה הראשונה שלך :lol:

זהו, שהמשתמש שלו דווקא פעיל והוא מגיב פה ושם.

מוזר כי הניק שלו רשום שם כאורח עכשיו, זה לא אומר שהוא נמחק כבר/לא פעיל?

פורסם

כנראה פתח משתמש חדש או משהו, אבל הוא פה ופעיל.

פורסם

^^^

הגעת מוכן להתקפה כבר בהודעה הראשונה שלך :lol:

כבר בצעירותי ידעתי לקרוא את חוקי הפורום... :silly:

פורסם

DOGMA=דובי זובי

פורסם

זאת התגובה..

חומרה / תמיכה טכנית / שאלה הקשורה בלוח האם. בבקשה תענו!!! בתאריך: 15.10.2002 בשעה 18:27:39

האם אפשר להחליף את ה-PCI ב-AGP בלי להחליף את לוח האם?

HOLLY SHIT

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

כבר בצעירותי ידעתי לקרוא את חוקי הפורום... :silly:

Kidney אם כבר אנחנו בת'רד של הודעות ישנות, אתה חייב להביא לכאן קישור להודעה שבה גילית לפורום שיש לך כוחות חומיני מיוחדים :lol:

כ"כ הצחקת אותי באותו יום.

פורסם

HOLLY SHIT

:kopfpatsch:

חח נזכרת? :silly:

פורסם

נממ...

ההודעה הראשונה - שלשום, תשובה לסקר

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244461.msg2154778#msg2154778

איך הגעתי?

טוב, לפני פחות מחודש קניתי מחשב חדש, וחבר שפעיל פה פתח ת'רד בניסיון לעזור לי להרכיב מפרט:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234705.0

מאז חזרתי לכאן לא מעט בתור קורא, ושלשום החלטתי סופית להירשם ולהתחיל ללמוד קצת בנושא...

יומטוב :hi:

פורסם

Kidney אם כבר אנחנו בת'רד של הודעות ישנות, אתה חייב להביא לכאן קישור להודעה שבה גילית לפורום שיש לך כוחות חומיני מיוחדים :lol:

כ"כ הצחקת אותי באותו יום.

[*] כאן

(כל הסיפור הזה הוא הלבשה על הסיפור של "ספיידרמן" אם לא יצא למישהו לשים לב בזמנו... לא ציינתי את זה כי חשבתי שזה ברור מאליו..)

פורסם

זה ההודעה

3255 מחשבים כללי / תוכנה / אנטי וירוס, במה אתם משתמשים? בתאריך: 20.01.2002 בשעה 17:31:49

Text

:AR15:

אני משתמש ב-norton untivirus 2001 ומרוצה ממנו מאוד.

:lol: :lol: :lol: :lol:

פאק, אני הייתי מסטול לפני 5 שנים... לא נורא זה עבר לי

איך הגעתי לפה?

פאק זה היה לפני יותר מ5!!! שנים, אני אמור לזכור?

פורסם

אוי הנה שלי ^^' תראו איזה חמוד...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=77840.msg667528#msg667528

לשעבר חושב שה-HDD נמצא מתחת להיטסינק, כיום מדווח על מה שנמצא בתוך מעבדים :xyxthumbs:

holy JC, אתה מתכוון מעבד במהירות 2.5(AMD 2500)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים