פורסם 2007 במרץ 1218 שנים שלום לכל המשתמשים היקרים,קניתי היום Gainward GeForce 7600GT AGP לאחי הקטן - והכרטיס עובד סבבה - המשחקים רצים טוב מאוד והכל כצפוי.אבל בעיה אחד יש - כאשר אני מנסה לראות וידאו, כלומר קובץ וידאו של סרט רגיל המחשב נתקע לגמריי ולא זז - לוקח לפתוח את ההתחל כמה דקות ולכן אני כבר לוחץ על כפתור הריסטרט. בקיצור אני כרגע לא יכול לצפות בסרטים - מחפש מהר פתירון לבעיה.חיפשתי בגוגל: "7600GT Problem" ומצאתי גם אנשים שיש להם את הבעיה הזו כאשר מנסים לנגן וידאו - אבל פיתרון לא מצאתי.מחכה לתשובה.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים תתקין דרייברים מחדש אבל קודם תסיר את הישנים ואחר כך תשתמש בתוכנה לניקוי דרייברים ואז תתקיןואולי תנסה להתקין מחדש את המקודדים
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר תתקין דרייברים מחדש אבל קודם תסיר את הישנים ואחר כך תשתמש בתוכנה לניקוי דרייברים ואז תתקיןואולי תנסה להתקין מחדש את המקודדים הסרתי, ובלי הדרייברים, כלומר בלי שהוא מזהה את כרטיס המסך - הוידאו עובד מצויין אבל לאחר התקנת הדרייברים הבעיה חוזרת.עם המקודדים הכל בסדר - אל תשכח שלפני הכרטיס החדש הכל עבד מצויין.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים הי,האם אתה מתקין את הדריברים שהגיעו עם הכרטיס או אלה מהאתר של NVIDIA?the Z-Guy
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר הי,האם אתה מתקין את הדריברים שהגיעו עם הכרטיס או אלה מהאתר של NVIDIA?the Z-Guyמתקין את הדריברים שהגיעו עם הכרטיס ומהאתר של NVIDIA.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים הבעיה היא בדרייברים של הלוח אם :http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=23487
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים רק לפני שאתה מנסה את הפתרון בלינק, מעניין אותי אם ביטול ה-Write Combining יעזור במשהו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים ריפרפתי קצת בעמודים שמה הם אומרים להתקין ביוס חדש או דרייברים חדשים של הלוח אם. הייתי מתחיל עם העצה בתגובה הקודמת ואז דרייברים חדשים ואם לא אז לשקול ביוס חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.