עבור לתוכן

CREATURE 2.1 או ENCOUNTER 2.1..לפני קניה..

Featured Replies

פורסם

CREATURE 2.1 ניראים יותר טוב וגם יותר זולים אבל הENCOUNTER 2.1 לפי המפרט יותר חזקים אך עולים כ200 ש"ח יותר...האם הם שווים את התוספת היחסית גדולה (בשבילי)

אם יש לכם הצעות לסט אחר של 2.1 עד 400-450 ש"ח אני אשמח...פשוט אני לפני קניה ממש בימים הקרובים אני צריך לקנות אותם (צריך לשנות את בחדר ומעדיף לעשות הכול בבת אחת)...הבנתי שהCREATURE 2.1 טובים..לא ככה?

דרך אגה אני צריך גם המלצה לכרטיס קול 5.1 נחמד (לא אהבתי את המובנה ממש) ...משהו עד 100-150 ש"ח...

וזאת הבעיה העיקרית..אם אני ייקנה את הENCOUNTER 2.1 אני יאלץ להישאר עם המובנה מפאת חוסר תקציב...

פורסם

אני מאוד אוהב את הצליל של ה creature 2.1 (ד"א יש לי אותם ומאוד מרוצה מהקניה) אבל לא שמעתי את השניות אזזז אני לא כל כך יכל להגיד לך אם שווה או לא

פורסם
  • מחבר

כן ישבתי וחשבתי עם עצמי ואני חושב שההפרש של 200 שקל בערך לא מישתלם ואני רוצה שהם יהיו יפים גן והENCOUNTER 2.1 לא הכי יפים בעולם...(בלשון המעטה)

בכסף שנישאר אני ישקיע בכרטיס קול נחמד...יש לך המלצה לכרטיס חביב בסדר גודל של עד 150-100ש"ח...?

ד"א עם איזה כרטיס אתה?

פורסם

אם תשיג את האנקאונטר זו תהייה התוספת הטובה ביותר של 200 שקלים שעשית איי פעם.

הם טובים יותר מהקריטרס משמעותית.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ונגיד שאני יוסיף..(אולי אני יגייס מאחי 200 שקל :P) לא יהיה כדאי להישאר עם הכרטיס המובנה נכון?....ואז אני יהיה בבעיה כי לגייס כסף לרמקולים אני עוד יוכל לגרד אבל +כרטיס קול נורמלי קצת יהיה קשה...

אבל אני משאיר את כאופציה-אולי אני יתעכב ויחכה עוד קצת ויחסוך ואז ייקנה את הENCOUNTER...

אבל נגיד ואני קונה אחד מהסטים האלה-בדגש על הENCOUNTER (שיכנעת אותי קצת) איזה כרטיס קול אתה ממליץ? בער 100-150ש"ח גג

פורסם

אל תמהר לקנות כרטיס קול.

תקנה את האנקאונטר (אם תצליח להשיג, הם כבר לא המלאי ממה שהבנתי) ואחרי זה כשיתפנה קצת כסף תחשוב על כרטיס קול.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אהה הם לא במלאי? חבל...אוקיי ואם אני יילך על הCREATURE ? יש איזה כרטיס שאתה תמליץ..פשוט במחשב שהייתי בו עד עכשיו (פנטיום 4) היה כרטיס קול חיצוני והמחשב כולו עבר קומפלט לאחי ואני ממש לא אוהב את הכרטיס המובנה בלוח של..(למונט של אינטל) משום מה הוא נישמע לי חלש ועמום...

יש איזו המלצה בטווח המחירים שציינתי?

פורסם

יש איזה אודיג'י 4 ב200 ומשהו ש"ח (יש מלא המלצות לכרטיסים במחירים האלה בעמוד הראשון והשני)... אבל כמו שאנטולי כתב: קודם תקנה את הרמקולים ותשמע אותם עם הכרטיס שיש...

לגבי המלאי- תברר לבד בכמה חנויות... אולי כבר יש מלאי חדש או שנשאר להם משהו במחסן, או שיגיע מלאי חדש עוד כמה ימים... לך תדע...

פורסם
  • מחבר

הייתי בבאג היום ודיברתי עם עוד חנות ולשניהם אין במלאי...באג הסכימו להזמין לי ללא עלות נוספת..כלומר הרמקולים(ENCOUNTER) יעלו לי 600 ש"ח...ובמקרה המוכר קיבל היום 2 כאלו..אחד בשביל מישהו שהזמין ואחד בשביל אחיו הקטן-הוא הסכים לפתוח ולהדגים לי כי הם גם ככה בשביל אח שלו...באמת היתרשמתי...לא ממש אהבתי את העיצוב למרות שלא ניראה לי שהם ייקחו ממש מקום על השולחן אבל היתרשמתי רבות מהסאב עוצמה יפה וחזקה ונקייה...אני מתחיל לחשוב באמת להתחיל לגרד את ה600 ש"ח האלה...

אז עכשיו שאלה...1)איך הכרטיס קול המובנה בלוח שלי (אינטל-למונט)...חיפשתי לדעת נתונים עליו וולא מצאתי...כלומר כמה ביט? הרצים? מישהו יכול להגיד לי? (בעיקרון כרגע אני לא הכי מחבב אותו אבל אני עם סט מעפאן של רמקולים...)

נ.ב..

חח הצפתי אבל שאלה אחרונה: 2) יש לי בכרטיס המובנה כרטיס 7.1 אני יכול להגדיר אותו ל5.1 ויש לי מגר יחסית ישן של SANSUI של קולנוע בייתי ומערכת קולנוע בייתית...עכשיו היא סתם במרתף אבל הרמקולים הריצפתיים ענקיים לי מידיי בחדר אז השאלה שלי היא אם אני מחבר את JBL ביציאה של הFRONT ואת המגבר +הרמקולים הקטנים (של הסרואנד) ויציאה של הRAER (אחורי) זה ייפעל סבבה?

ככה כשאני יירצה לראות סרטיס אני מפעיל את המגבר ויוצא לי סראונד לסרטים ובמוזיקה רגילה אני משאיר רק את הJBL...ייפעל?! :nixweiss:

פורסם

את הכרטיס שלך אני לא מכיר.

בנוגע לשאלה השנייה, כן, זה יפעל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

סליחה טעיתי מקודם לא רשום AC97....רשום את זה באווורסט

Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio Controller

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים