פורסם 2007 במרץ 1218 שנים המעבד (AMDX2 3800, דגם מלא בצד) על 40 מעלות במנוחה, במאמץ לא בדקתי.איך המעלות? יש לי מעבד אטלון 64 נוסף, הוא בד"כ ישב על 34 מעלות במנוחה, וכפי שהבנתי הכפול ליבה לא אמור ליהיות שונה מימנו במיוחד בביצועים, חוץ מהליבה הנוספת כמובן.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים לי יש אותו מעבד והוא במנוחה על 31-33 ככה שמן הסתם המצב אצלך לא מזהיר.נסהל נקות אבק במארז כמו שצריך,לרענן משחה טרמית ולסדר חוטים במארז לסרקולציה טובה יותר
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר המחשב הזה חדש, הגיע אלי ממש בתחילת השבוע, אני לא חושב שהוא הספיק לצבור אבק..פרטים שצריך לציין - יש רק מאוור אחד במארז מאחור ועל המעבד הקירור שהגיע איתו.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים נו אז איך הוא אמור להתקרר אם אין מאורר קידמי שמכניס אויר קר למארז? ככל הנראה זה הגורם העיקרי.מה גם שזה שהמחשב חדש לא אומר שמרחו לך משחה טרמית וגם אם כן מאוד יכול להיות שמרחו לך אחת לא איכותית ומרחו אותה בצורה לא איכותית
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר אני הרכבתי את המחשב הזה,והקירור הגיע עם משחה טרמית מלמטה (משומר בתוך פלסטיק).
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים לא יודע כמה המשחה איכותית.בכל מקרה לדעתי הגורם העיקרי פה הוא שאין מאורר קידמי
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר אוקיי,תודה רבה על התשובה.ומה עם מאוור מול המעבד על הדלת? יזיז משהו? (יש מקום)
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים לדעתי רק יגרע ומאורר 120 מקדימה ואחד מאחורה יעשו את העבודה בצורה מספיק טוב. כמובן שאם יש מקום למאורר בחלק העליון זה לא יהיה רע - להפך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.