עבור לתוכן

כרטיסי מסך יד שניה, איך כמה ולמה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון אני סוקר לי את הTradeZone לכרטיסים יד שניה. יכול להיות שבגלל שאני מחפש לקנות המחירים נראים לי גבוהים מידי אבל יש מקרים שכרטיס ישן עולה 90% מערכו של כרטיס חדש. נראה לי שהגיע זמן לדיון בנושא.

האם מישהו מכם קנה או מכר פעם כרטיס יד שניה? אם כן:

1) אם מכרתם - לפי מה אתם מתמחרים את הכרטיס?

2) במידה וקניתם - כמה הייתם מוכנים לשלם?

ולשאלת השאלות - במידה והכרטיס תקין (איך בודקים בכלל :silly:), כמה אחוזים הוא שווה מערכו של כרטיס דומה חדש?

תודה!

פורסם

מן הסתם אין חוקים וזה עניין של היצע וביקוש.

כמובן מי שמוכר רוצה למכור אותו במחיר הגבוה ביותר והדבר ההפוך הוא נכון לגבי זה שקונה אותו.

מה עושים? מתווכחים קצת :D

פורסם
  • מחבר

מן הסתם אין חוקים וזה עניין של היצע וביקוש.

כמובן מי שמוכר רוצה למכור אותו במחיר הגבוה ביותר והדבר ההפוך הוא נכון לגבי זה שקונה אותו.

מה עושים? מתווכחים קצת :D

אני מסכים שזה "שוק חופשי" אבל עדיין אפשר לעשות מין ממוצע של מה נהוג בתחום.

ניקח את המקרה הכי פשוט, יש כרטיס מסך מסויים שאתה יכול או לקנות חדש או יד שניה. נניח שהכרטיס בין שנתיים, אין כבר אחראיות. כמה היית מוכן לשלם עליו?

פורסם

רוצה ניקח את הכ.מסך שלי לדוגמא? יאלה.

יש לי 6600 של חברת ג'יגהבייט עם קירור פסיבי (שקט לחלוטין) עם 256M זיכרון בן שנה וחצי בערך.

קודם כל היתי אומר שצריכים לבדוק מה מחיר כ.מסך חדש. זה שהוא עלה לי 550 ש"ח לפני שנה וחצי לא עוזר לי הרבה.

כשהיום ניתן להשיג אותו ב-370 ש"ח אני בטח לא יכול למכור אותו ביותר,והיתי אומר שהיתי מוכר אותו באזור ה-220 עד 250 ש"ח - מנסה לפחות.

במידה ואין את הכ.מסך שאתה מתכוון בחנויות היום זה בדר"כ אומר שכל כ.מסך שתקנה כיום יהיה יותר חזק ממנו.

פורסם

וגם לא קונים סתם ככה כרטיס מסך, צריך לבדוק אותו, בדיקת תקינות וכו'....

למעשה בנוסף כרטיס מסך צריך להיות ייחסית זול בייחס לביצועים שלו כיום, למשל אני רוצה למכור את ה-X1900XT שלי בגלל שאני רוצה לשדרג לכרטיס מסך תומך DX10, אני לא אמכור אותו ב-1700 ש"ח נגיד אפילו אם הוא נראה כמו חדש ותקין כי יש בדרך את ה-8800GTS שהוא ייחסית נותן תמורה ומחיר יותר טובים ממה שיכול להציע X1900XT, בתמורה ומחיר לכן אני מוכר אותו יותר זול

פורסם

היי. תגידו לי בבקשה כדאי ליקנות את הכרטיס 8800GTX של חברת EVGA מאיביי ב 2400 ש"ח?

פורסם

כן

פורסם

כמה אחריות אני מקבל עליו עם בכלל?

פורסם

תשאל את הבחור שממנו אתה קונה.

ככל הנראה תקבל אחריות בארה"ב או משהו בסגנון

פורסם

היי. תגידו לי בבקשה כדאי ליקנות את הכרטיס 8800GTX של חברת EVGA מאיביי ב 2400 ש"ח?

שווה קנייה :xyxthumbs:

פורסם

ב 2400 שח .....ל GTX אני יודע שה GTS 640 עולה ככה זה מציעה מומלץ לקנות .

תבדוק את עניין האחריות מהבחור שאתה קונה

בקשר לקניתת כרטיס מסך יד שניה אני קניתי מזמן ATI 9500 PRO ב 250 שח לפי דעתי זה היה אחלה מחיר ואחלה כרטיס .

לא בוצעו שום בדיקות לכרטיס לפני הקניה פשוט הבחור נירא לי רציני וזהו .

בזמנו ה 9800 PRO עלה איזה 550 -500 שח לא רציתי להוציא סכום כזה אז הסתפקתי בזה .

פורסם

היי, זה תרד בשבילי.

אני מוכר כרטיסי מסך, וכן אני בקשרים עם מפעלים בסין כל הזמן וגם קונה מאייבי הרבה, המחיר של היצרנים ל 8800 הוא משהו בסביבות ה 1800 שקלים.

כרגע יש ביקוש מאוד גדול ל 8800 ולכן המחירים של ה 8800 עולים והמחירים של שאר הכרטיסים כמובן יורדים.

למרות שאני מייבא כרטיסים חדשים וישנים, אם זה ישן מאוד, אני מסתכל על המחירים שביד2 ועל המחירים של המתחרים של הכרטיס הזה, נגיד בעבר היו 2 כרטיסים בהפרש של 500 שקל, היום ההפרש ירד ל50 אז מסתכלים על שניהם ורואים מי יותר טוב ומורידים מהמחיר, אם זה ישן אז מסתכלים על המחירים בזאפ + המחירים של יד2 ושל המתחרים כמובן, אם זה חדש אז רק 100-150 שקל פחות מהמחיר הכי נמוך בזאפ.

-Rob

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים