פורסם 2007 במרץ 1218 שנים אני מתכוון שכשאני סוגר את המחשב, אז הוא עושה לי כך: Saving your settings->Shutting down your computer. ומשם הוא לא נכבה כמו שהוא אמור, אלא הוא נשאר על "Shutting down your computer" ולא נכבה.. *עכשיו בכדי לכבות אותו אני צריך לעשות " Log Off" ואז " Turn Off" ,ואז לפעמים הוא נכבה. -או שאני צריך ללחוץ על הכפור של ההפעלה מחדש של המחשב ואז על הכפתור הגדול של הכיבוי, ורק אז הוא נכבה.. בבקשה עזרה!!!... מפרט המחשב: *יש לי ספק כח חדש במחשב: FSP Real 350W 60GLN 120mm Noise Killer **אם צריך יותר פרטים על המחשב..נא לומר...תודה.. ***הפירוול+האנטיוירוס שלי במחשב הם בתוכנה אחת: Kaspersky Internet Security 6.0 בבקשה עזרה!!!.....
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר בבקשה עזרה!!...אני ??? יודע מה לעשות.... :s05: ...תעזרו לי, בבקשה!!!!...
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים כנראה ינעלו לך את הדיון בשל הקפצתו.ולעניין - הוא מציג לך את ההודעה של ה-60 שניות?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר מקווה שלא ינעלו.. :-[ ...לא, אין לי את ההודעה הזאת...אין לי וירוס כזה במחשב...הצעה אחרת..עזרה בבקשה...*מנהלים יקרים נא לא לנעול, אני מבטיח לא להקפיץ שוב!!...
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים לפי מה שכתוב כאן - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0כתוב שבתנאי חום ומאמץ המעבד אמור להגיע מק'ס ל-45 מעלות...במקרה שלך 57 זה די הרבה,האמת? - אני כבר חדשתי שזו תיהיה הבעיה מההתחלה.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר אז..אני צריך לנקות את המחשב מאבק..זאת הבעיה?..*אם אני אנקה אז הטמפרטורה תרד, והמחשב יתכבה?..**אם אני אשתמש בתוכנה SpeedFan אז היא תוריד את הטמפרטורה, היא תעזור לי במקרה שלי?..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.