פורסם 2003 בינואר 522 שנים אני מדבר על השביתה של המורים שהפריעה לשנה להתחיל כרגיל...אמרו שיקצצו שעות כדי שיוכלו להוסיף למשכורות של המורים, אבל במקום זה רק מוסיפים לנו שעות...אז השאלה "אז למה הייתה שביתה בכלל" ???
פורסם 2003 בינואר 522 שנים אתה ענית לעצמך בשאלה. המורים רצו תוספת לשכר. משרד החינוך רצה קיצוצים.. הכל כרגיל.. ומה נזכרת בזה פתאום..זה מאוד ישן
פורסם 2003 בינואר 522 שנים מחבר נו אז אם קיצצו בשעות לימוד כדי להוסיף כסף למורים אז למה פתאום עכשיו התחילו להוסיף לנו שעות לימוד?
פורסם 2003 בינואר 522 שנים שעולים כיתה עולה גם מספר השעות...אבל למשל לי היה אמור להיות 3 שעות לשון במערכת ויש לי רק 2...
פורסם 2003 בינואר 522 שנים מחבר לא הבנתם....נגיד כך ביום שני אני משתחרר (השנה) ב- 1 אז עכשיו בגלל הוסיפו לנו שעה ואני יוצא ב- 2הוסיפו לנו גם ביום שלישי ושישי ...הבנתם?
פורסם 2003 בינואר 522 שנים איזה מקצועות הוסיפו??כי למה לפעמים יש מקצועות שלא מתחילים ללמוד אותם ממש מתחילת השנה...למשל לא התחלנו ממש מתחילת השנה ללמוד אזרחות...אלא קצת אחרי אז נוספו שעות...
פורסם 2003 בינואר 522 שנים נו באמת. מה אתה חושב שאנשים פה? חברים בהסתדרות המורים? שאל את המחנכת שלך ותחזור לדווח
פורסם 2003 בינואר 522 שנים מחבר איזה מקצועות הוסיפו?? מתמטיקה, מדעים.... נו באמת. מה אתה חושב שאנשים פה? חברים בהסתדרות המורים? שאל את המחנכת שלך ותחזור לדווח שאלתי אותה כבר, והיא התעצבנה עליי ששאלתי את השאלה הזאת...
פורסם 2003 בינואר 522 שנים איזה מקצועות הוסיפו?? מתמטיקה, מדעים.... נו באמת. מה אתה חושב שאנשים פה? חברים בהסתדרות המורים? שאל את המחנכת שלך ותחזור לדווח שאלתי אותה כבר, והיא התעצבנה עליי ששאלתי את השאלה הזאת... LOL מורה עצבנית... לא חסון בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.