עבור לתוכן

128 או 64 מגה?

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה כרטיסי GEFORCE בעלי זיכרון 64 מגה מביאים יותר פריימים לשניה מאשר אותו כרטיס עם 128 מגה על פי הטבלה הבאה: http://www6.tomshardware.com/graphic/20021218/vgacharts-04.html ?

פורסם

הכרטיסים הרגילים בעלי ה 128MB, באים עם מהירויות זיכרון יותר איטיות מן הגירסה הרגילה עם 64 MB . ( למשל ב GF4Ti4200, ההבדל הוא 68MHZ )

פורסם

זה נכון, אבל למשחקים העתידים עדיף 128 מגה...

פורסם

לא אמרתי שלא... ::)

בכרטיסי ה 4200 של לידטק, בחנויות הזולות ( פנדס, PCH ), ההבדל בין שתי הגירסאות הוא ממש מיזערי, ולכן עדיף לקחת את הגירסה עם ה 128MB ...

פורסם
  • מחבר

טוב תודה, אני אמליץ לחבר שלי לקנות עם 128.

פורסם

זהו כל העניין שאומר "יחי ההבדל הקטן" הזכרונות, כידוע, הם רכיב מאוד מאוווווווד יקר כך שאם גרסאת ה-128 מ"ב תבוא עם זכרונות *יותר* איכותיים מאלה של גרסאת ה-64 מ"ב ההבדל במחיר היה כל כך עצום שפשוט הכרטיס לא היה בר-קנייה!

לכם על מנץ לתפוס נתח שוק של שני סודי הכרטיסים פשוט שמו בגקסאת ה-128 זכרונות שאפשר להגדיר אותם במילה בינוניים, אבל הנפח גדול יותר כך שבעתיד הכרטיס יוכל "לסחוב" לך משחקים ללא תקיעות.

כמובן על אחריותך תמיד אפשר להמהיר ;)

פורסם

עד ליציאתם של משחקים שבאמת זקוקים ל 128 מ"ב המהירות יותר חשובה ולכן עדיף את הכרטיס שנטו במהירות יותר מהיר , על אף שאם קונים כרטיס לשנה הקרובה (לכל השנה והדגש הוא על סוף השנה) , עדיף את ה 128 מ"ב כי בסוף השנה יצאו משחקים כמו דום 3 שפשוט יבכו ל128 מ"ב זיכרון כדי לרוץ טב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים