עבור לתוכן

אין רשמי בארץ Asus A7N8X Deluxe ?

Featured Replies

פורסם

cבירור עם יבואני אסוס בארץ- לגבי לוח אסוס מסוג Asus A7N8X Deluxe - הובהר לי שהדגם היחיד שהם מייבאים באופן רשמי- הוא לא הדלוקס אלא הדגם הרגיל. האם הדגם דלוקס שמוצג במפסר אתרי ישראלים כמו פנ*ה ואחרים- עם אחריות רשמית של אסוס??

תודה

פורסם

מאוד יכול להיות שהאחריות של הלוח דווקא כן תיהיה אצל היבואן הרשמי - הכל תלוי בהסכם של החברה עם היבואן הרשמי.

בדיוק באותה מידה יכול להיות שהאחריות תיהיה של פנדה ואז היא כמובן תיהיה מוגבלת יותר.

מומלץ להתקשר ולברר

פורסם

מי זה היבואן הרשמי בארץ , אם אפשר לשאול ?

כידוע לי , יש כ-3 יבואנים "רשמיים" בארץ .

פורסם

אחי היבואן הבילאדי של אסוס בארץ זה midicomלא ניראה לי שאתה מכיר כי זאת חברה שמוחרת רק לדעלי חנויות מחשבים אז תישמע אתה יכול להיכנס לכל חנות מחשבים ולבקש שיבדוק במחירון של מידי קום אים לא תצליח תישלח לי הודעה אני יתעניין!

פורסם

אחי היבואן הבילאדי של אסוס בארץ זה midicomלא ניראה לי שאתה מכיר כי זאת חברה שמוחרת רק לדעלי חנויות מחשבים אז תישמע אתה יכול להיכנס לכל חנות מחשבים ולבקש שיבדוק במחירון של מידי קום אים לא תצליח תישלח לי הודעה אני יתעניין!

פורסם

קודם כל , אין כזה דבר יבואן בלעדי של אסוס בארץ , יש לך את מידיקום , ליגד , ועוד כמה זוטרים שקוראים לעצמם יבואני אסוס . כל יבואן בוחר להביא דגמים שלפי דעתו מתאימים לשוק בארץ . זה שלמידיקום אין את הלוח הספציפי , לא אומר שליבואן אחר אין אותו .

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם מידיקום שאמרו שיש להם רק דגם אחד של A7N8X והוא לא הדלוקס..

פורסם

אם תחפש קצת בחניות תראה שלרוב החניות יש אותו ברשימה ...

דוגמא PCH פנד...

פורסם
  • מחבר

אם תחפש קצת בחניות תראה שלרוב החניות יש אותו ברשימה ...

דוגמא PCH פנד...

בדיוק -זה מה שמוזר..

או שהחנויות האלה ברשת קונות מיבואן אחר- או שמידיקום לא יודעים איזה דגם יש אצלם..

(בפנדה אמור שהם קונים אצל מידיקום)

פורסם

כנראה שהם קונות מיבואן אחר

בכל מקרה אני הזמנתי הרגע אחד כזה

אני מקווה שהוא יגיע מהר

פורסם
  • מחבר

הזמנת אותו מפנדה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים