פורסם 2007 במרץ 1118 שנים בהמשך לדיון אחר שפתחתי אני מעוניין לדעת אם אפשר לחבר את שני סטים של רמקולים למחשב אחד...יש לי בלוח כרטיס קול מובנה...אם אני יחבר כרטיס חיצוני (PCI) האם יהיה אפשר להישתמש גם במובנה וגם בחיצוני בו זמנית?ברצוני לייצור מערך כזה..CREATURE 2.1 JBL + מגבר ישן של SANSUI עם שני רמקולים...אם הדבר איונ אפשר אני ראיתי שיש מפצל האם יהיה אפשר להישתמש במפצל על מנת לחבר ליצאה של הרמקולים במחשב (הירוקה) ואז לחבר את שני המערכות על אותה יציאה?ד"א איך הJBL? לא ענו לי על זה ממש....כלומר התקציב הוא בערך 450-500ש"ח והם נופלים בדיוק בתקציב....חשוב לי הסאב-כלומר הבאס אם הוא טוב או לו...שמעתי כבר על הATP3 ולא ממש אהבתי...צורם קצת והסאב עשוי מפלסטיק (ממה הוא עשוי בJBL ד"א?)
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים פלסטיק חחחח וכן מפצל זה הדרך הכי זולה שאפשר לעשות את זהואני אוהב את JBL והסב ממש אבל ממש חזק בצורות מטורפות
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר שמע אבל יש לי כרטיס חיצוני בPCI שיושב פה לידי סתם...אם אני יחבר אותו הכרטיס שעל הלוח אם יתבטל או שהוא ימשיך לעבוד...כאילו אם יש לי כבר כרטיס שסתם יושב אז למה לא לנצל..
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים שמע אבל יש לי כרטיס חיצוני בPCI שיושב פה לידי סתם...אם אני יחבר אותו הכרטיס שעל הלוח אם יתבטל או שהוא ימשיך לעבוד...כאילו אם יש לי כבר כרטיס שסתם יושב אז למה לא לנצל..לא תוכל להפעיל את שני הכרטיסים ביחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.