עבור לתוכן

קיבלתי GRADO 80 !!!! (עידכון:יש תמונה)

Featured Replies

פורסם

אהלן אהלן

קיבלתי לפני כמה שעות GRADO 80,ואני חייב לציין שזה אחת הקניות היותר טובות שעשיתי,שווה כל שקל,פשוט אוזניות מדהימות!!

אני אפרסם תמונות עוד מעט

אז ככה:הסאונד,כמו שכבר הרבה ציינו פה,ממש חם ומאוד נעים לאוזן,זאת אומרת הבאסים חזקים אבל מצד שני לא עושים זעזוע מוח,מה שממש אהבתי זה האיזון במוסיקת רוק,הכל שומעים ממש נקי ועדיין מרגישים טוב את הבאס

*אני כל הזמן מציין את הבאס,כי זאת היית התחשבות עיקרית להוציא עוד 100 שח לעומת GRADO 60,אני מרבה לשמוע מוסיקה שחורה,ככה שלי זה היה די חשוב,לכן מי שרוצה לדעת איך הם בשחורה,אז פשוט במילה אחת,מצויינות

ד''א האוזניות עובדות עם AUDIGY 2 ZS,אני יודע שזה לא הכרטיס שיכול להוציא מהם את המקסימום אבל גם איתו אני מאוד נהנה

משחקים:אני כמעט ולא משחק,אבל עכשיו אני יושב על NWN2,כי אני מת על RPG,אז עוד פעם כל מה שקשור למוסיקה שיש במשחק,שהיא ד''א

מצויינת,פשוט תהנוג לשמוע,כל השאר רגיל

וכמובן הנוחות:ממש ממש בסדר,לא משהו יוצא מהכלל,אוזניות שיושבות סבבה וכמעט ולא מרגישים אותן,ככה שאין מה לדאוג פה(אני יודע שהעיצוב מטעה,אבל הן באמת נוחות,וד''א אני ממש אוהב את העיצוב,אין הרבה אוזניות כאלה)

טוב,אני חושב זהו,אם לצישהו יש שאלות ספיציפיות אני אשמח לענות

פורסם

תתחדש. אני מניח שהאנשים שפחות מכירים את האוזניות האילו ירצו גם כמה מילים על הסאונד, אז אל תחסוך מאיתנו :)

Anatoli.

פורסם

תתחדש אחי.איך הן יושבות על הראש,לוחצות?

פורסם

תתחדש. אני מניח שהאנשים שפחות מכירים את האוזניות האילו ירצו גם כמה מילים על הסאונד, אז אל תחסוך מאיתנו :)

Anatoli.

כמה מילים לא ממש יעזרו להם אני חושב

פורסם
  • מחבר

תתחדש אחי.איך הן יושבות על הראש,לוחצות?

כמו שאמרתי הן יושבות ממש טוב,ואני חייב לציין שסטרייפ מעור ממש נוח,הן גם קלות,אז בקיצור אני מאוד מרוצה מרמת נוחות

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה :P

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים