פורסם 2003 בינואר 522 שנים מחבר אתה בטוח שאתה צורב על*32?על אילו דיסקים אתה צורב?יאיראני צורב במהירות של 32ניסיתי גם על דיסקים של Philips וגם דיסקים שכתוב עליהם tornado ( חברה ישראלית )
פורסם 2003 בינואר 622 שנים חבר שלי קנה עם את הLG הזה ומה שלא עשיתי שם לא עזר .. דיסק של כמעט 700 מגה לקח לו חמש דקות וחצי ויותר במהירות x32שזה אמור לקחת עם סגירת הcd וכל הבלגאן של הפעלת הBuffer והכל כ 3 דקות פלוס מקסימום, ונראה כי לא משנה המהירות .. x40 או x32 הדרעק צורב הזה צורב במהירות של בערך x16לכן ואי לכך עף הצורב בחזרה לחנות ונקנה במקום Teac 40x12x48 וכרגע כל הזמנים עובדים כמו שצריך
פורסם 2003 בינואר 622 שנים מחבר אז מה אתה אומר,ללכת לחנות ולבקש שיחליפו לי אותו ?יש לי אותו כבר 4 חודשים.אולי למישהו אחר יש פיתרון
פורסם 2003 בינואר 622 שנים לא אומר לך ללכת להחליף .. פשוט נראה לי מההכרות הקצרה שלא יכול להיות יותר טובניסיתי עדכוני firmware .. שינויים בדיסקים .. מערכות הפעלה .. תוכנות ואפילו במחשב אחרפשוט דרעק , אבל מי יודע .. תמשיך לחפור אולי תמצא תשובהמה שלא עשיתי היה בדיקה של הצורב בnero drive speedאולי שם יתגלה הבלוף
פורסם 2003 בינואר 622 שנים מחבר מה שלא עשיתי היה בדיקה של הצורב בnero drive speedאולי שם יתגלה הבלוףעשיתי שם בדיקה והוא מראה רק את מהירות הקריאה שהיא X40אולי אתה מתכוון ל- nero cd speed ?גם שם בדקתי והוא הראה לי שמהירות ההעברה היא? +- X18
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.