פורסם 2007 במרץ 1118 שנים היי כולם,אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה לוח לבחור משניהםתוכלו לעזור לי?מה מומלץ יותר לדעתכם?תודה
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים אין בין השניים שום הבדל, מלבד שב-DS3 יש קבלים קצת יותר איכותיים, אבל זה לא ממש מפריע ל-S3... ואני אומר את זה בתור בעלים של אחד ;D עשיתי את אותו בירור בדיוק לפני שקניתי את המחשב שלי
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים אני רק אוסיף ואומר שאם ההפרש עומד על כמה גרושים (10-30 ש"ח) כדאי לקחת את ה-DS3.אם ההפרש האו גדול ועומד על יותר מכמה עשרות שקלים בודדות - לא כדאי
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים לדעתי די שווה להוסיף וקנות הקבלים שלו אמורים להספיק המון המון זמן [20 שנה אם אני לא טועה למרות שגם 5 יספיקו] אפשר להוסיך לשאלה מה ההבדל בין הDS3 ל מלבד הFIREWIRE DS3P והאם הביצועים בOC יהיהו אותו הדבר? [אי לא רוצה לפתוח סתם הודעה שכבר יש אשכול די דומה למה שאני רוצה לשאול ] תודה
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים אין בין השניים שום הבדל, מלבד שב-DS3 יש קבלים קצת יותר איכותיים, אבל זה לא ממש מפריע ל-S3... ואני אומר את זה בתור בעלים של אחד ;D עשיתי את אותו בירור בדיוק לפני שקניתי את המחשב שלי אם מותר לשאול עד לכמה באס יציב הגעת ?
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים אני קניתי את ה-REV 3.3, ווידאתי את זה גם, כתוב גם על האריזה של הלוח וגם על הלוח עצמו מול הזכרונות (ממש על ה-PCB)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.