עבור לתוכן

אחד שרוצה להתחיל להתמצאות באוזניות..

Featured Replies

פורסם

ממ

חברת האוזניות האיכותית באמת והיחידה שאני כמרי זה AKG

ואני רואה שאתם דמברים על פול דברים

אני אשמח אם תרכזו שמות של חברות ודגמים מוצלחים של אוזניות מכל מיני סוגים כדי טיפה לדעת מה שווה ומה לא..

פורסם

מלבד AKG יש עוד די הרבה חברות, אני אישית לא מכיר הרבה אבל יש את:

Audio Technica

Beyer dynamic

Sennheiser

Grado

וזה פחות או יותר ממצה את מה שאני מכיר :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

ממה שידוע לך אילו חברות יותר איכותיות?

תדרג כאילו לפי מיקום את האיכות..

ו..עוד תגובות אנשים!! וגם אתם בבקשה אםא תם יכולים אז לדרג..

פורסם

זה עניין סובייקטיבי איזו חברה טובה יותר כי כל אחד אוהב את הסאונד שונה

גראדו למשל שמים דגש על צלילים גבוהים ופירוט, פחות על במה ואיזון

אהבתי את ה AKG K601 ואני מתכנן קנייה בקיץ

פורסם

חחח מה זה יתן לך אם נתן לך שמות של חברות?

תלמד קודם את הבסיס בתחום ותבין מה פחות או יותר הנתונים של אוזניות אומרים ותחפש אתרים לביקורות (או שתגלוש בHead-fi) וככה תלמד יותר.

פורסם

אוזניות הן רק חלק מהתחום הכולל של סטריאו.

כנס למאמר שמקושר בחתימה שלי ותקרא אותו, זה ילמד אותך את הבסיס והמבוא לאודיו. גם הקישורים האחרים אצלי בחתימה ילמדו אותך הרבה, וסך הכל הקריאה בפורומים היא זו שבאמת מלמדת אותך מניסיון של אנשים ולא קריאה רק של מאמרים.

אחרי זה תוכל ללמוד קצת על אוזניות. כאמור, אין טוב יותר או רע יותר אלא עניין של טעם. אני למשל לא אוהב שום אוזנייה של גראדו ממה ששמעתי עד היום מלבד ה-SR60 שהיא הדגם הכי זול שלהם. מצד שני אצל סנהייזר אני אוהב רק את ה-555/595 ביחד למחיר שלהם, ובמצבים מסוימים גם את ה-580 (ו-600/650 שהן דיי דומות). עם זאת האוזנייה הטובה ביותר ששמעתי עד כה היא האוזנייה שיש לי כרגע, ה-AKG K1000.

סך הכל תצטרך לקרוא הרבה, ובמידה ואתה רוצה באמת להבין משהו ולא סתם לצטט אנשים אחרים כמו שהרבה noobs עושים וחושבים שזה שווה משהו תצטרך גם תאכלס לשמוע ציוד אמיתי.

Anatoli.

פורסם

מעניין מה גורם לאנשים בזמן האחרון לרצות ל"התמצא בציוד סטריאו/אוזניות/וכו.."?

האם זה הרצון לשמוע מוזיקה באיכות, או הרצון התמידי של כל ילד(החבוי גם בתוך מבוגרים) להתעסק בציוד(צעצועים) או שזו סתם גחמה רגעית?

ותקשיב לאנטולי, מבחינת ציוד סאונד ואוזניות בפרט הוא הגורו פה :xyxthumbs:

וכמובן כמו שנהוג לאמר בפורומים דומים: *" Sorry For Your Wallet"

אך כמה שזה נכון ::)

*קרדיט ל-Alechko, לא הכרתי את זה לפני ;)

פורסם

תודה על התמיכה, אבל אין שום סיבה לקחת את דבריי כחקוקים בסלע. למרות שאני מדבר מניסיון ולא מתפלצף, זהו ניסיון אישי שלי, ולכל אחד יש טעם אחר כמו שאתה יודע טוב בדיוק כמוני.

אכן בזמן האחרון יש המון התעניינות והפורום מתעורר. אני שמח לראות שהתרומה הרבה של אנשים לפורום הזה (ואני רק אחד מבינהם) משתלמת והפורום בהחלט עלה כמה רמות מעלה בנושא של האודיו (כמו גם האתר כולו יחד עם הביקורות האחרונות בתחום האודיו).

Anatoli.

פורסם

רציתי להוסיף שתי חברות שמתמחות באוזניות IEM.(לתוך האוזן) SHURE

ETYMOTIC

פורסם

אני ממליץ על ICANS להתחלה נחמדה מאוד (500 ש"ח בחו"ל אבל זה רק מחו"ל (לפי מה שאני יודע לפחות חחח))

פורסם
  • מחבר

תודה (לכולם כמובן :xyxthumbs:)

ו..:

מעניין מה גורם לאנשים בזמן האחרון לרצות ל"התמצא בציוד סטריאו/אוזניות/וכו.."?

האם זה הרצון לשמוע מוזיקה באיכות, או הרצון התמידי של כל ילד(החבוי גם בתוך מבוגרים) להתעסק בציוד(צעצועים) או שזו סתם גחמה רגעית?

אצלי לפחות זה מן מצב ביניים כזה

בגלל שאני מנגן בגיטרה ואבחנה ושמיעה מוזיקלית נורא התפתח אצלי, תמיד אני חושב שהקטע הזה אצלי של שמיעה מוזיקלית היה לא רע בכלל אבל הנגניה חיזקה את זה מאוד, ושמעתי באוזניות של חבר שלי מבצפר AKG האלה ב250 ש"ח מבאג (זה איזה K24 אני חושב, אלה עם הצהוב המצחיק הזה..)

ונדהמתי מהאיכות, אני חשבתי שמה ששווה זה כל האוזניות הגדולות שעוטפות את כל האוזן, אבל לא לגמרי כולן

פעם קניתי בטאוור רקורדס אוזניות גדולות כאלה של JVC קצת פחות מ200 ש"ח אני חושב.. אבל אנלא מת עליהן ,במיוחד לא כשאני מחבר אותן למגבר שלי (המגבר של הגיטרה כאילו..)

ופעם אחת בדקתי תאוזניות AKG האלה של חבר שלי מבצפר פשוט התאהבתי בזה..זה מושלם כזה אנלא להסביר..

שתי שאלות קטנות לפני שאתם מגרשים לקרוא את כל האשכולות האלה (כוסאמא שלכם אנלא רגיל להגיד ת'רד זה מוזר, גיליתי תמילה הזאת רק בפורום הזה חח):

באוזניות, יש יותר מגוש מגנט, כבל וחומרים אקוסטיים שכאלה? או שיש גם מן אקווילייזרון קטנטן שגורם להבדל בשמע בן אוזניות שונות?

ואם כן, אז בין הדגמים השונים של AKG זה "EQ" שונה?

ו..איף רציתי עוד משהו קטן לשאול אבל שכחתי

בכל מקרה.. תודה לכם :-*

פורסם

לא, אין אקולייזר (לפחות לא אמור להיות, וברוב הגדול באמת אין).

יש סך הכל חשיבות לאלמנט (שזה אומר לא רק מגנט, תקרא את הטקסטים בקישורים שאצלי בחתימה), לסוג התיבה שמחזיקה אותו, ולכבל שמחבר את האוזנייה.

Anatoli.

פורסם

מה עם KOSS?

פורסם

לENTRY LEVEL דיי כדי ה CX300 אחלה אוזניות בכ 250 ש"ח(לא זוכר בדיוק) הKOSS החדשות ממש לא משהו הישנות יותר טובות(הישנה SPARKPLUG יותר טובה מהPLUG)אבל יש להם בעיה עם צלילים של גיטרה תשמע ממש לא משהו אבל באסים שלהם ממש חזקים,הCX300 לעומתם הצליל שלהם מושלם בכל טווח והבאסים קצת יותר חלשים,קח את הCX300 לא תתאכבזב,אבל באודיו הכי כדי לקחת מה שאתה חושב שהכי טוב,תנסה כמה אוזניות ותקח מה שאתה חושב שהכי טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים