פורסם 2007 במרץ 1018 שנים תכנן ושרטט רשת לוגית שבכניסתה שתי מילים בינאריות - כל אחת בעלת 4 סיביות, והפלט שלה יהיה 1 כל פעם שהמילים שנלקטו זהות אחת לשניה.בטוח יש דרך יותר הגיונית מאשר לכתוב בטבלת אמת את כל ה 256 אפשרויות??תודה לעוזרים!
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים יש רכיב שנקרא משווה, אתה בסך הכל צריך משווה ארבע ביט אם הבנתי נכון. עבור ביט אחד שהכניסות אליו A וB והמוצאים < = > יש לו את הפונקציה הבאה: 'A_>_B = AB A_<_B = A'B A_=_B = A_>_B xornot A_<_B עכשיו אתה צריך לבנות את הלבנה הזאת ולשרשר אותה לארבעה ביטים. זה לא מסובך כל כך - בהצלחה .
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר איך זה הגיוני לפי מה שאמרת יש לך ביט אחד ושתי כניסות???עבור ביט אחד שהכניסות אליו A וB
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים קודם כל תיקון קטן: אני חושב שבמקום XORNOT מספיק שם שער NOR, אבל אתה מוזמן לבדוק אותי כי הייתי עייף כשרשמתי את זה . . . . לגבי ביטים - זה משווה בין שני ביטים נכון אבל הכוונה הייתה למשווה של מילה בת ביט אחד. אני לא חושב שזה היה כל כך מסובך להבין את זה לבד, אבל מילא.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים טוב זה פשוט רק 7 שערים לוגייםאם תקראה לכניסה הראשונה A ולשניה Bאז עושים XOR בין הכניסות הבאותA1 XOR B1A2 XOR B2A3 XOR B3A4 XOR B4ובין היציאות של כל שעריי הXORעושים ORובסוף אם יצאה לך 0 לוגי אז כולם שווים
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים טוב זה פשוט רק 7 שערים לוגייםאם תקראה לכניסה הראשונה A ולשניה Bאז עושים XOR בין הכניסות הבאותA1 XOR B1A2 XOR B2A3 XOR B3A4 XOR B4ובין היציאות של כל שעריי הXORעושים ORובסוף אם יצאה לך 0 לוגי אז כולם שוויםהדרך הזאת יותר מתאימה לך אם אתה צריך רק תשובה סופית של שווה או לא שווה. זה יותר מינימלי ויותר מהיר. מה שאני רשמתי זה משווה שיכול לתת לך גם יחס מי גדול יותר A או B
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר אבל אני צריך רק שיתן לי 1 כאשר הם שווים.... המורה שלי היה אומר לך שאתה לא היית עובד אצלו אם היית אומר לו את זה טוב זה פשוט רק 7 שערים לוגיים אם תקראה לכניסה הראשונה A ולשניה B אז עושים XOR בין הכניסות הבאות A1 XOR B1 A2 XOR B2 A3 XOR B3 A4 XOR B4 ובין היציאות של כל שעריי הXOR עושים OR ובסוף אם יצאה לך 0 לוגי אז כולם שווים מה הטבלת אמת של זה?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים המורה שלי היה אומר לך שאתה לא היית עובד אצלו אם היית אומר לו את זה אם כל הכבוד למורה שלך, מישהו אחר כבר לקח אותי לעבודה ואני די בטוח שהוא משלם יותר ממה שהמורה שלך היה משלם לי . . .
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים איזה חצוף אני..... שכחתי לומר תודה!!! האמת שגם אני חשבתי ככה, אבל עכשיו יצאת גבר בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.