פורסם 2007 במרץ 1018 שנים מחבר אני לא בא בתלונות אליך על זה שכתבת הבנתי למה כתבת סתם מצחיק עצוב שיש אנשים שלוקחים עצות בפורומים בתור עצה משפטית רשמית אבל אלו החיים .
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים חתימה על דוח היא סה"כ אישור שקיבלת אותו, ולא מעניין אף אחד אם חתמת או לא חתמת.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים סתם מנייק השוטר כמו כל השוטרים אחיבנאדם שלא נתקל עם שוטר חושב לעצמו שסתם מציקים להם ושהם רק עושים תעבודה שלהםעד שהבנאדם נתקל בשוטר אז הוא מבין למה אומרים ששוטר=מנייק=אדיוט=חלאה=בהמה=כל הגועל שיש בישראליאבל לא כולם אני מכיר איזה שוטר אחד בארץ נראה לי מאילת בחור טובוכל השאר כבר כתבתי
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים http://info.org.il/irrelevant/item.php/8802623809480994162לך על זה-- אבל רק אם אתה משועמם אתה לא תתקן את המשטרהויש דרכים קלות יותר להרוויח 100 שקל, פעם אחת עשיתי את זה על הפרינציפ (שוטר חונה על מעבר חציה בתל אביב, ועומד על מעבר החציה, נשען על הניידת, והשותף שלו עוצר כל רכב שעבר במקום מפני שכשיש הולך רגל על הכביש, (השוטר הראשון) חובה לעצור ולאפשר לו לעבור ) יצאתי זכאי. אחרי זה כבר שילמתי וזהו (ארבעה שוטרים עומדים אחרי תמרור עצור מוסתר, ועוצרים את כולם כי כולם רק מאיטים ולא עוצרים עצירה מלאה)זה לפחות יום עבודה. (בפעם הראשונה עוד הייתי בצבא...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.