פורסם 2007 במרץ 1018 שנים מה הואזניות הכי טובות שאני יכול להביא בתקציב הזה אני ישתמש בהם בעיקר לסרטים ומשחקים ומדי פעם כמובן גם מוזיקה אבל פחותתודה וערב טוב
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים כי יש דברים שלא אמורים להיותאוזניות צריכות להיות סטריאו נקודהאי אפשר לדחוס איכות טובה לאוזניות כאלו בלי לפגוע יותר מדי במשקל ובנוחות
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים אכן במידה וזה היה קיים חברות נורמליות של אוזניות היו עושים אותם ותאמין לי שהיו גם קונים אותםמה שיש היום זה חברות שמיצרות את האוזניות סראונד (לא X.1 מכיוון שאין הרי סאב נפרד) שמדמות סראונד באיכות בינונית + (מאחר וסראונד טוב מחייב גם מרחק מסויים בין הרמקולים - וזה פיזיקה פשוטה של גלים)
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים מחבר אני ראיתי ביקרות באתר שהתפרסמה על ידי אנטולי אם אני לא טועה שבעצם אומרות שהאוזניות מפיקות סראונד ברמה טובה אבל סטריאו ברמה חלשה
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים אוזניות סראונד מול אוזניות סטריאו באותה קטגוריית מחיר - הסטריאו לוקח . בעיקרון , אפילו אנשים שמשחקים כל היום (ואף המקצוענים) מעדיפים ומשתמשים רובם באוזניות סטריאו איכותיות ככל האפשר .
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים אם יש לך אפשרות להביא מארה"ב, אני ממליץ על ה sennheiser HD280PRO. אני לפני כשנה+ קניתי אותם ב85$ ופשוט אין לי מילים! במשחקים שמתי לב להבל ניכר ביניהם לבין הסוני הישנות שלי, פשוט מעולות!
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר מארה"ב אני לא יוכל להביא אוזניות...אבל כל מקרה אם אפשר דגמים מסויימים...כלומר אני מעוניין שתתנו לי את אוזניות הסטריאו הטובות ביותר שניתן למצוא עד 1000 ש"ח ואוזניות סראונד עד 1000 הכי טובות...דרך אגב חשוב לי שהאוזניות יהיו כמה שיותר אטומות הכי טוב שתהיה להם אטימה אקטיבית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.