עבור לתוכן

המלצה שלכם למדפסת טובה ב-400-500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

הרצתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי במיוחד, אז אני אפתח ת'רד חדש.

כבר הרבה זמן שיש לי את המדפסת HP DeskJet 970Cxi שכבר לא מתפקדת כמו שצריך והגיע הזמן להחליפה.

הבעיה שבזמן הזה אני לא ממש יכול להרשות לעצמי להוציא הרבה כסף על מדפסת כך שהתקציב הוא 400 עד 500 ש"ח גג גג.

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה שתעשה את העבודה ותהיה איכותית ככל האפשר בתמונות (עד כמה שאפשר בטווח מחירים נמוך כזה כמובן). חשבתי על מדפסת של CANON מאחר ולמיטב ידיעתי הן טובות וגם הדיו של מדפסות ה-HP יקר מאוד ולא שווה את זה. אז גם זאת נקודה חשובה. אפשר לאמר שאני מחפש תמורה טובה ככל האפשר למחיר.

אני לא חושב שבמחיר נמוך כזה כדאי לקנות מכשיר משולב מהסיבה שכנראה האיכות שלו תהיה ברמה ירודה למדי, אבל אני פתוח להצעות.

;)

פורסם

אני תמיד הולך על HP וזה דיי בסדר וגם המחיר לא כזה ייקר אם זה לטווח ארוך

http://www.officedepot.co.il/(l3cn2rfz5pm3bp32sdm3xl45)/catalogSku.aspx?id=741579&famid=592068&PR=QJ5

מתוך ניסיון במדפסת מאוד דומה לזאת אין עלייה

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה :xyxthumbs:. אני שמח מאוד שהמלצת עליה כי בדיוק היום כשעשיתי איזה סקר קטן באינטרנט ראיתי שהמדפסת הזאת תענה לי על הדרישות שלי יפה מאוד, וקראתי עליה דברים טובים. עכשיו כשאתה ממליץ לי עליה מאיזשהו נסיון זה טוב מאוד.

דרך אגב אני לא יודע אם שמת לב אבל הראש דיו שחור שמתאים זה מספר 131 ו-132 והצבעוני זה 135 ו-136. ככה שיש שניים. ידוע לך מה ההבדל? כמות הדיו או האיכות שלו או שניהם?

פורסם

האיכות של ההדפסה הוא 4800DPI שזה נחשב לאחד ההדפסות הכי איכותיות, זה הולך רק 2 טונרים, אחד צבעוני ואחד שחור...

פורסם

אם אתה רוצה משולבת ולא ברמה הנמוכה זאת תהיה לך אחלה,

ראש שחור 131 450 דף

ראש צבע 135 250 דף

ראש שחור 132 250 דף

ראש צבע 136 150 דף כאמור הבדל רק בכמות,

לגבי הרזולוציה - 90 אחוז מהמדפסות בשוק עם אותן רזולציות.

פורסם

אם במשולבות עשקינן ברצוני להמליצ על ברדר 115C.באופיס דיפו ב400 שקל (ושווה כל אחד מהם).לקחתי אותה לפני חודש עקב המלצות רבות והיא לא איכזבה(אם כי אני חייב לציין שכמעט ולא הדםסתי בצבע).בכל מקרה היא תתאים לכל צורך (אולי חוץ מתמונות שם 130C החדשה יותר תיהיה עדיפה).אינני בטוח אך נדמה לי שראשי דיו שלה זולים מהHP משמעותית (ויש חלופיים בגרושים).

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצויין! תודה אנשים! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים