פורסם 2007 במרץ 1018 שנים טוב אז ככה כשאני נכנס למחשב שלי ובודק את הכונן שלי אני רואה שיש לי 6GB פנויים ולמרות זאת כשאני מנסה להתקין משחקים\להוריד דברים לכונן וכד' אני מקבל הודעה האומרת שכמות השטח הפנוי בכונן נמוכה ואני לא יכול לבצע את הפעולה שרציתי מה עושים?תודה מראש
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים תריץ בדיקת שגיאות לדיסק...לדיסק יש מצביע שמצביע על כמות הזכרון הפנוי בדיסק,ולפעמים מסיבות שונות יש שגיאה בכתיבה ונכתב נתון שגוי....
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר אבל אני יודע שצריך להיות מקום כי מחקתי קבצים בערך בגודל הזה אז איזה עוד סיבות יכולות להיות?
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים זה לא משנה מה מחקת,כל עוד המידע שההארדיסק מוסר שגוי,תמחוק עד מחר,הוא בודק ומודיע שאין מקום,תריץ בדיקת שגיאות לדיסק
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר זה לא משנה מה מחקת,כל עוד המידע שההארדיסק מוסר שגוי,תמחוק עד מחר,הוא בודק ומודיע שאין מקום,תריץ בדיקת שגיאות לדיסקאיך אני מריץ סריקה?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים לחיצה ימנית עם העכבר על הכונן>מאפיינים>כלים>בדוק כעת.שיהיה מסומן האפשרות הראשונה.אני חושב על עוד סיבה אבל קודם תראה אם זה עוזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.