פורסם 2003 בינואר 422 שנים והאם בULTRA2 הLAN תומך ב10/100/1000?המחשב מיועד לסבא רוצה רק אינטל המחשב צריך להחזיק מספר שנים רבות בלי שידרוגיםתודה לכל העונים!
פורסם 2003 בינואר 422 שנים יש לך כבר את האולטאר הרגיל? ולמה לעזאזל סבא שלך צריך לוח של ג'גהבייט? ה8PE667 הרגיל יספיק, וסבתא שלי לא יודעת מה זה אינטל
פורסם 2003 בינואר 422 שנים מחבר תודה על כל התגובות! לא אין לי עדיין אף אחד אני מתחנן נפרט ובזכות סבא שלי אני יודע כל מה שאני יודע(הוא הביר לי את המחשב הראשון שלי) אני מחליף ל 8PE667
פורסם 2003 בינואר 422 שנים ואוו, סבא שמבין טוב במחשבים? חדשה מרעישה. סבא שלי בקושי יודע להחליף ערוצים בטלויזיה {הוא חושב שהוא טכנאי!!! }
פורסם 2003 בינואר 422 שנים אלא אם סבא שלך מתכנן על doom3, אין צורך שתחליף לאולטרה2. יש לך יציאות סופ"ש הזה ;D ;D
פורסם 2003 בינואר 422 שנים אם כבר מדברים על יציאות, הייתה יציאה שהרגה אותי מצחוק בפורום חלונות.מישהו הוריד Windows Xp Home Edition לא חוקי, והוא שאל איך אני יכול להפעיל אותו {גרסת Home צריכה הפעלה תוך 30 יום},כמובן שזה לא חוקי ובלה בלה בלה..........., אז הוא שואל ואף אחד לא עונה לו, אז אחד המשתמשים אומור לו:"כמו שהורדת את ה-Xp מהאינטרנט תילך לחנות ותוריד אותו מהמדף".
פורסם 2003 בינואר 422 שנים זה די יבש וישן, ככה זה עם משחקים בוא נסגור פה את דיון היציאות, בסוף ינעלו את זה
פורסם 2003 בינואר 422 שנים אולי כדאי בגלל ה- SATA אחרת אין סיבהאם הוא יחזיק את הלוח מספיק שנים יהיו לו דיסקים בחיבור סיריאלי
פורסם 2003 בינואר 522 שנים ואוו, סבא שמבין טוב במחשבים? חדשה מרעישה.סבא שלי בקושי יודע להחליף ערוצים בטלויזיה {הוא חושב שהוא טכנאי!!! } הוא לא אמר/התכוון שסבא שלו מבין טוב במחשבים. קרא שוב את הודעתו, הפעם יותר לעומק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.