עבור לתוכן

GEFORCE FX

Featured Replies

פורסם

אני רוצה שתסבירו לי קצת על הכרטיס הזה שמעתי שהוא מדהים ואני רוצה פירוט תגידו לי גם מתי הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה?

פורסם

ואני רוצה מיליון דולר! תלמד לבקש עזרה. אנחנו לא פה בשביל לשרת אותך

פורסם

הבן אדם רוצה הסבר על הכרטיס אם לא בא לך לתת לו הסבר אז תחסוך הודעה ואל תרשום כלום

פורסם

הוא יעלה 500 דולר, הוא יגיע משהו כמו בפברואר, והוא אמור להיות הרבה הרבה יותר טוב מה9700 בגלל כל מיני דברים מדהימים כמו 256 מגה של DDR2 ותמיכה ב128 ביט של צבע(כמו בפיינל פנטזי או דינוזאור). יש לו גם את הטכנולוגיה שאיתה השתמשו בסרטי הקולנוע המצויירים. ויש לו פי 2 יותר טרנזיסטורים מבTI4600 שזה גם ב50% יותר מב9700 פרו. בקיצור, כרטיס גרפי מהדור הבא.

פורסם

כרטיס NV30 - GFORCE FX אמור לצאת באפריל בעולם במחיר של מעל 400 דולר לארץ לא ידוע בינתיים אך כרטיסי NV31 - גרסה מוחלשת של ה NV30 תגיע בסוף ינואר

פורסם

ויש לו פי 2 יותר טרנזיסטורים מבTI4600 שזה גם ב50% יותר מב9700 פרו.

חברע'ס, הבהרה קטנה... כמה שיותר טרנזיסטורים - ככה פחות טוב.

כרטיס טוב הוא כרטיס שמסוגל לבצע כמה שיותר, כמה שיותר מהר עם כמה שפחות טרנזיסטורים.

פורסם

יותר טרנזיבטורים=יותר פעולות בשניה....

פורסם

כרטיס NV30 - GFORCE FX אמור לצאת באפריל בעולם במחיר של מעל 400 דולר לארץ לא ידוע בינתיים אך כרטיסי NV31 - גרסה מוחלשת של ה NV30 תגיע בסוף ינואר

ה- GEFORCE FX אמור לצאת באפריל???

והגרסה המוחלשת תצא ב- מרץ

פורסם

אתה יכול לראות את ההשקה העולמית שלו כאן

פורסם

אתה יכול לראות את ההשקה העולמית שלו כאן

לפי מה שכתוב בלינק שלך זה אמור לצאת עוד 14 ימים

וזאת תיהיה הגרסה החזקה או החלשה?

פורסם

החזקה

פורסם

איך אתה יודע שזאת הגרסה החזקה?

ולדעתך עוד כמה זמן הכרטיס יגיע לארץ?

פורסם

חודש-חודשיים משהייצא בחו"ל, באופן רישמי, ולכל החנויות ( לא בכמויות מוגבלות ) , ואז יהיה אפשר לחשוב על זה שיגיע לארץ ( זה גם תלוי בביקוש ... ) ::)

פורסם

הגירסה החזקה תמיד יוצאת ראשונה... וכמה שיותר טרנזיסטורים ככה יותר טוב!!!

פורסם

יותר טרנזיבטורים=יותר פעולות בשניה....

ותמיד אפשר לעשות אותו מספר פעולות בשניה עם פחות טרנזיסטורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים