פורסם 2007 במרץ 918 שנים איזה מעבדים טובים יותר לגרפיקה [משחקים] AMD או INTEL ? וגם אם זה נכון שרוב המשחקים משתמשים רק במעבד אחד כך שאין צורך במעבד כפול אלה במהירות שלו, אשמח לתשובה כי בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיריץ את FSX
פורסם 2007 במרץ 918 שנים לגרפיקה הייתי לוקח היום ואז ומחר את אינטל(כמובן שהדגם תלוי באיזה תוכנות תשתמש).אם זה למשחקים אז הייתי לוקח AMD שמחיריהם היום ממש מצחיקים יחסית לאינטל,ויחסית למחיר שלהם מלפני שנה+.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים מחבר לגרפיקה הייתי לוקח היום ואז ומחר את אינטל(כמובן שהדגם תלוי באיזה תוכנות תשתמש).אם זה למשחקים אז הייתי לוקח AMD שמחיריהם היום ממש מצחיקים יחסית לאינטל,ויחסית למחיר שלהם מלפני שנה+.אז מה בכל זאת עדיף? לסימולטורים [שזה מן הסתם שיך למשחקים שדורשים כח עיבוד חזק?]
פורסם 2007 במרץ 918 שנים לדעתי כמעט כל המשחקים שיצאו בזמן הקרוב ינצלו ריבוי ליבותאין טעם לקחת למערכת משחקים מעבד חד ליבה כשההפרש לא כזה גדול והתמורה כן
פורסם 2007 במרץ 918 שנים מחבר O.K אז אני מבין שאינטל כרגע עדיפה .יש איזה דגם ספציפי שעדיף לי או שה 6300 מספיק?
פורסם 2007 במרץ 918 שנים אז אני מבין שאתה רוצה מעבד למשחקים.ואז יש עינין של תקציב,אני הייתי לוקח תקציבית את ה-2X3800 של AMD ואת ההפרש מהלוח והמעבד שחסכת מאינטל משקיע בכרטיס DX10,נניח 8800GTSאז אתה מקבל חיית משחקים אולטימטיבית.(וההפרש מאינטל שווה את זה לדעתי).
פורסם 2007 במרץ 918 שנים באמת אם התקציב מבגביל אותך עדיף לקחת AMD 2X3800 ואת השאר להשקיע בכרטיס מסך כמו ה GTS 320 שהוא חיה .
פורסם 2007 במרץ 918 שנים O.K אז אני מבין שאינטל כרגע עדיפה .יש איזה דגם ספציפי שעדיף לי או שה 6300 מספיק?מספיק טוב
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים מחבר אולי COOPER יגדיר תקציב ואז נוכל לתת לו תשובה יותר מדויוקת...?בראל.אין בעיה תקציבית של ממש ,אני רוצה לשדרג יותר מאוחר לכרטיס DX10 אבל כרגע מה שחשוב שזה יהיה מעבד שכמובן יתן יחס עלות/תועלת בצורה הטובה ביותר בשביל השימושים שלי [שזה משחקים] וגם יסחוב לכמה שנים ,שוב כרטיס אני כבר ישדרג בעתיד.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים אין בעיה תקציבית של ממש ,אני רוצה לשדרג יותר מאוחר לכרטיס DX10 אבל כרגע מה שחשוב שזה יהיה מעבד שכמובן יתן יחס עלות/תועלת בצורה הטובה ביותר בשביל השימושים שלי [שזה משחקים] וגם יסחוב לכמה שנים ,שוב כרטיס אני כבר ישדרג בעתיד.אם כך,לך על ה E6300
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.