פורסם 2007 במרץ 918 שנים החלטתי לקנות את ה CANON A550 שאני יקבל אותה עם זיכרון של גיגה (כנראה הכי פשוט שיש), ובגלל שהמצלמה מצלמת ברזולוציה גבוהה 7.1 מגה פיקסל והגודל של הקובץ כנראה בהתאם רציתי לשאול אם יכול להיות שכשאני אצלם הזיכרון לא יהיה מספיק מהיר ואז הוא לא יספיק לשמור את התמונה מיידית ואז יהיו לי עיוותים בתמונה(כלומר לא יצלם את התמונה שרציתי אלא יצלם מריחה) אז עוד שאלה זה האם אני יהיה חייב לקנות זיכרון מהיר למשל X133 כדי שיצלם נורמלי עם המצלמה זאת
פורסם 2007 במרץ 918 שנים אין קשר למריחה בצילום לבין מהירות כרטיסי הזיכרון. המהירות עוזרת רק בהעברת הקבצים למחשב.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים היא עוזרת שלא תמתין כמה שניות עד שתוכל לצלם שוב אבל איכות התמונה לא נפגעת מזה.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים היא עוזרת שלא תמתין כמה שניות עד שתוכל לצלם שוב אבל איכות התמונה לא נפגעת מזה.למיטב ידיעתי המהירות עוזרת רק בהעברה למחשב, לא?
פורסם 2007 במרץ 918 שנים מחבר אז בעצם היתרונות של כרטיס מהיר זה אם אני רוצה לצלם ברצף כמה תמונות ומהר והעברה למחשב,עוד משהו קראתי שכשעושים PREVIEW במצלמה אז המהירות שהוא טוען את התמונות זה לא קשור לזיכרון אלא למכשיר עצמו אבל האם הזיכרון קובע פה את המהירות הצגה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.