עבור לתוכן

לגבי הכתבה: לראשונה NVIDIA מאחור

Featured Replies

פורסם

ה2 ציטוטים האחרונים שלך לא קשורים :)

הראשון מדבר על NON-HDMI REASONS

השני אומר "אם למסך הדיגיטלי שלי אין חיבור תואם HDCP (כמו HDMI) האם אוכל לצפות..."

אבל בסה"כ אני מסכים איתך, HDMI לא אומר באופן אוטומטי HDCP

פורסם

הם כן קשורים, ה2 מדבר על מחסור בתמיכה בHDCP מצד המסך, גם אם יש לו חיבור HDMI.

והשלישי מציין בפרוש שצריך HDMI עם תמיכה בHDCP.

פורסם

אתה צריך לעבוד על הבנת הנקרא שלך

איך אפשר להבין מNON-HDMI REASONS שיש HDMI שאין להם HDCP?

והשלישי בסה"כ נותן דוגמה לתקן שכן יכול לתמוך בHDCP

פורסם

הבנת הנקרא שלי, לפחות על סמך הפסיכומטרי מספיק טובה.

none HDMI reason וציון בפרוש HDCP Support מצביע על זה שיש משהו מעבר לחיבור HDMI בכל הנוגע לHDCP.

השלישי מציין HDMI ובמפורש תמיכה בHDCP, שוב רומז על משהו מעבר לזה שHDMI לבדו מספיק.

אחרת הם היו מציינים, שאתה צריך חיבור HDMI וזהו.

פורסם

נו, אז בוא נשווה פסיכומטרי ונראה מי צודק :)

אני מסכים איתך לגבי הסוגיה של HDMI וHDCP

אבל אני מבין את הציטוטים אחרת

פורסם
  • מחבר

אף ציטוט שנתת לא מראה על מצב שבו יש HDMI ללא HDCP. אין לי מה להוסיף על מה שOMRIJ אמר, אני בדעה זהה לחלוטין לגבי הבנת הנקרא עוד לפני שקראתי את ההודעה שלו, וכן פסיכומטרי לא פסיכומטרי(אפילו שגם אצלי ציון גבוה מאד באנגלית), זה לא אומר כלום לגבי הידע שלך באנגלית, לטעון שאתה מבין את הנקרא ע"פ הציון שלך זאת בריחה מאחריות. הציטוט השני אומר בצורה שאינה משתמעת ל2 פנים, בתרגום ישיר, שHDMI על שלל גרסאותיו מסוגל לנגן HDDVD וBLURAY ושיש סיבות שלא קשורות לHDMI כמו חוסר תמיכה בHDCP שלא יתנו לנגן את אותם התכנים. הציטוט השלישי אומר שאם אין לך חיבור שתומך בHDCP(לדוגמא HDMI), אז אתה בבעיה.

על הציטוט הראשון אין בכלל על מה לדבר, הוא לא מראה בשום צורה על מצב שבו יש HDMI ללא HDCP. מה הקשר בכלל?

לגבי הDVD שלך, כבר התייחסתי לנושא הזה, חבל שאתה לא קורא הודעות:

"דבר שני, אם אתה מדבר על DVD רגיל, אז מה הקשר בכלל? DVD בכלל לא מסוגל להציג HD, הHDMI אצלו הוא רק למטרות UPSCALE, וHDCP נועד להגנת חומרי HD. ובכל מקרה הHDMI בו אכן תומך בHDCP. בגלל שהתמיכה הזאת בכלל לא רלוונטית בו, אז אולי לא מזכירים את התמיכה הזאת. "

אם להפשיט במילים, HDCP אף פעם לא ישחק שום תפקיד בנגן DVD, אז לא יזכירו אותו גם אם התמיכה באיזשהו רכיב(כמו HDMI) קיימת בו. ועוד פעם, מה הטעם בכלל לדבר על HDCP כשהוא לא נועד למטרות HD? אני מההתחלה התכוונתי לכל נגן\מוצר המיועד לנגן תכני HD, אשר בעל מחבר HDMI, ושתמיד יהיה בו HDCP.

"בקשר לDVD עם HDMI ללא HDCP, כל הDVDים בזאפ, אם אין טעויות בחיפוש, הם עם HDMI לדוג' PIONEER DV490 שיש לי אישית בבית, ואף אחד מהם לא תומך בHDCP, הם עושים upscaling ל1080i ורובם תומכים ב720p."

רובם תומכים ב720P? אתה מתכוון לUPSCALE 720P נכון? או שאתה מתכוון לניגון תכני 720P?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל זה אותו דבר כמו להגיד שמכונית יכולה לנסוע בלי לוחיות רישוי, אבל אתה לא תוכל לקנות חוקית אחת כזאת... זה שתיאורתית אפשר לממש את זה, לא אומר שתמצא מוצרים כאלו בשוק.

פורסם

הדוגמא שנתת כלל לא טובה.

לוחיות הרישוי מורכבות בהנחיית משרד הרישוי, וכלל אינה קשורה ליצרן.

העובדה היא שהמכוניות מיוצרות ללא לוחיות רישוי.

עריכה:

ד"א:

With certain exceptions, nearly all HDMI devices on the market include HDCP support. DVI devices, in particular earlier versions of DVI, are more likely to lack HDCP support.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים