עבור לתוכן

לגבי הכתבה: לראשונה NVIDIA מאחור

Featured Replies

פורסם

מחבר HDMI תמיד תואם HDCP, זאת דרישה של HDMI, לכן אין שום טעם להודיע על תמיכה בHDCP בנפרד לתמיכה בHDMI.

פורסם

מחבר HDMI תמיד תואם HDCP, זאת דרישה של HDMI, לכן אין שום טעם להודיע על תמיכה בHDCP בנפרד לתמיכה בHDMI.

לא נכון, HDCP דורש HDMI 1.2 ומעלה, לא להפיך.

HDMI היה קיים הרבה לפני שHDCP הופיע, HDMI זה כולה חיבר דיגיטאלי לווידאו ובחלק מהתקנים שלו גם סאונד.

HDCP זאת תקן הצפנה והפצה של תכנים דיגיטאליים, שמשתמש בתקן HDMI להעברת נתונים.

כבר שנים יש טלביזיות, מקרנים, DVDים כרטיסי מסך וכו' תומכי HDMI, זה לא אומר שהם תומכים בHDCP בשל זאת.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהתבלבלת עם DVI, אך HDMI תמיד תמך בHDCP.

אכן ישנן יציאות DVI שלא תומכות בHDCP ויש שתומכות, אך אחת הסיבות ליצירת תקן הHDMI הייתה האחידות בתקנים.

בשביל להיות בטוח חיפשתי מידע באינטרנט ולא מצאתי אינדיקציה על מה שאתה אומר, אז אשמח אם תראה לי לינק שמראה שאני טועה.

פורסם

יכול להיות שהתבלבלת עם DVI, אך HDMI תמיד תמך בHDCP.

אכן ישנן יציאות DVI שלא תומכות בHDCP ויש שתומכות, אך אחת הסיבות ליצירת תקן הHDMI הייתה האחידות בתקנים.

בשביל להיות בטוח חיפשתי מידע באינטרנט ולא מצאתי אינדיקציה על מה שאתה אומר, אז אשמח אם תראה לי לינק שמראה שאני טועה.

לא התבלבלתי עם DVI.

אתה טועה נקודה, כל קשר בין HDMI לHDCP הוא מקרי בהחלט.

http://en.wikipedia.org/wiki/HDCP

http://en.wikipedia.org/wiki/High-Definition_Multimedia_Interface

בצורה הכי פשוטה, פשוט חפש בכל אתר השוואות DVDים עם HDMI, ותסתכל כמה מהם תומכים בHDCP, האחוז הזה יהיה אפסי.

יש DVD רגיל עם HDMI, אבל אין לו שום תמיכה בHDCP דבר שדורש חומרה נוספת, ואין לו שימוש בDVD רגיל אלא רק בHD-DVD, וBL.

או עוד יותר פשוט

HD DVD, Blu-ray Disc and DVD players (with HDMI or DVI connector) use HDCP to establish an encrypted digital connection. If the display device, or in the case of using a PC to play back HD-DVD or Blu-ray media the graphics card (hardware, drivers and playback software), does not support HDCP, a connection cannot be established and the user will be greeted with a black picture and/or error message.

HDCP דורש חיבור DVI או HDMI וחומרה תואמת גם במקור של האות, וגם בקצה שמקבל אותו

פורסם

שאלה קצת אחרת

נגיד שאני מחבר מוצר ללא HDCP לאחד מהלוחות אם האלה שכן כוללים HDCP דרך HDMI

בלי להציג תכני HD הוא לא ישתמש ב-HDCP נכון?

וכשהוא יציג תכני HD הוא יכול לעבוד ללא HDCP?

פורסם

כל מה שHDCP דורש מHDMI זה ערוץ להעברת הITC.

בכל שאר המצבים התוכן שעובר בחיבור הזה הוא תוכן רגיל, כל עוד הוא לא מוגן בHDCP/DRM לא יהיה שימוש לעורצי האבטחה שקיימים בDVI/HDMI.

ואתה לא יכול להציג תכני HD אמיתיים בלי HDCP, כל התכנים שמופצים ב1080P מוגנים בHDCP.

פורסם

אז בעצם אחוז קטן מהמוצרים שמשווקים עם HDMI יכולים להציג תוכן HD ב-1080p?

פורסם

בעקרון כן, למרות שכרגע יש אין ספור תכני HD ב1080P שמופצים בלי שום הגנה.

אבל TV ב1080P וHD-DVD כולם ידרשו מסך, ומדיה תומכי HDCP וDVI-D/HDMI.

פורסם

ומה עם 1080i?

פורסם

כנ"ל, אבל שום תוכן לא הולך להיות מופץ בפורמט הזה בצורה רחבה.

HDCP ילווה את כל תכני הHD בקרוב.

פורסם
  • מחבר

דובי זובי, להגיד לי "אתה טועה נקודה." בלי לגבות את הטענות שלך לא שווה כלום.

נכון שHDMI וHDCP אלה דברים אשר שונים אחד מהשני, אבל זה לא משנה את זה שHDMI בא תמיד ביחד עם HDCP. ביקשתי ממך לינק המראה על HDMI שלא כולל תמיכה בDHCP, ולא הבאת זאת. דיברת על השוואות של מכשירי DVD עם HDMI שכוללים HDCP, ולא אמצא כאלה? מה? קודם כל תראה לי מכשיר HD-DVD או BLU RAY אשר לא תומך בHDCP.

דבר שני, אם אתה מדבר על DVD רגיל, אז מה הקשר בכלל? DVD בכלל לא מסוגל להציג HD, הHDMI אצלו הוא רק למטרות UPSCALE, וHDCP נועד להגנת חומרי HD. ובכל מקרה הHDMI בו אכן תומך בHDCP. בגלל שהתמיכה הזאת בכלל לא רלוונטית בו, אז אולי לא מזכירים את התמיכה הזאת.

אז עוד פעם, הייתי רוצה שתראה לי מוצר אחד אשר יש לו HDMI ולא תומך בHDCP, הלינק שנתת בכלל לא רלוונטי לטענה שלך.

שום תוכן לא יהיה מופץ בפורמט הזה? הרגע מחקת מעל פני האדמה את כל שידורי הHD הקיימים והעתידיים באירופה ובישראל, אשר ישודרו ב1080i50.

פורסם

ברור שלא תמצא מכשירי HD DVD ללא HDCP, אבל תמצא מספיק טלביזיות עם כניסת HDMI ומכשירי DVD רגילים, כרטיסי מסך, וכו' עם יציאת HDMI ללא שום תמיכה בHDCP.

תקרא קצת בוויקי ותחכים, HDCP זה חומרה נוספת, HDMI וDVI תומכים בHDCP ע"י זה שהם פשוט מספקים ערוץ להעברת הImage Token שבעזרתו מצפינים ומפענחים את המידע. ללא חומרת ההצפנה והפענוח אין שום תמיכה בHDCP גם אם יש יציאת HDMI או 10 כאלה.

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-DVD&keyword=hdmi הנה מאוד פשוט, לכל הDVDים האלה יש HDMI, לאף אחד מהם אין HDCP כיוון שהם לא HD-DVD ובחיים לא יוציאו פלט מוגן.

וד"א השידורים באירופה, לפחות צרפת, אנגליה וגרמניה הולכים להיות 1080p60.

פורסם
  • מחבר

תגיד, יש נתון אחד לרפואה שאתה יכול לגבות?

תן לי מוצר אחד מבין כל אלה שציינת, שלא תומך בHDCP. אני מבקש רק לינק ל1.

קראתי בויקיפדיה עוד לפני שהגבתי לך בפעם הראשונה, אבל אתה ממשיך לגבות את הנתונים שלך בנפנופי ידיים.

ידעתי כבר כמה שנים שהשידורים באירופה הולכים להיות 1080i50, כאשר 60HZ זה התקן של ארה"ב בכלל...

אז עוד פעם, החלטתי לבדוק בשביל להיות בטוח:

http://broadcastengineering.com/automation/hd-europe-germany-20051103/

1080i50 בגרמניה...

http://en.wikipedia.org/wiki/SkyHD

1080i50 באנגליה...

צרפת לא בדקתי כי הוכחתי כבר את הנקודה שלי.

פורסם

The HDMI standard does not require HDCP. However, it is required by industry groups and governmental regulation (details below).

http://www.hdmi.org/consumer/faq.asp

פורסם

Q. What has the Federal Communications Commission (FCC) mandated for HDMI usage in HDTVs?

In the United States, the FCC has mandated that beginning July 1, 2005, all HDTVs 36 inches and larger labeled Digital Cable Ready must include either a DVI/HDCP or HDMI/HDCP interface. In addition, either a DVI/HDCP or HDMI/HDCP interface is required for:

* Models with screen sizes 25 to 35 inches: 50% of a manufacturer's or importer's models manufactured or imported after July 1, 2005; 100% of such models manufactured or imported after July 1, 2006.

* Models with screen sizes 13 to 24 inches: 100% of a manufacturer's or importer's models manufactured or imported after July 1, 2007. [source: Code of Federal Regulations, Section 15.123]

Q. Do you need a new version of HDMI to play Blu-ray and HD-DVD content in high definition?

All versions of the HDMI specification support the ability to watch HD-DVD / Blu-Ray content in high definition up to 1080p resolution. However, there may be non-HDMI reasons that prevent some devices from accessing content in high definition, including lack of HDCP support.

Q. If my digital monitor doesnt have an HDCP-compatible connection (such as an HDMI connection with HDCP), will I be able to view HD DVD and Blu-ray content in high definition?

Content owners (i.e., a movie studio releasing a DVD) decide which technologies they will use to protect their content against unauthorized copying. Movie studios, which fear that high-definition versions of their movies will be pirated, are expected to use HDCP when releasing high-definition versions of their movies, though some may choose to release some titles without HDCP. To be safe, consumers who want to be able to play high-definition content should ensure that their HDTVs and other HD devices are able to decode HDCP-encrypted content.

There are also specific requirements on HDCP usage mandated by the U.S. Federal Communications Commission and by industry bodies in Europe and Asia. See below for more information.

With certain exceptions, nearly all HDMI devices on the market include HDCP support. DVI devices, in particular earlier versions of DVI, are more likely to lack HDCP support.

בקשר לDVD עם HDMI ללא HDCP, כל הDVDים בזאפ, אם אין טעויות בחיפוש, הם עם HDMI לדוג' PIONEER DV490 שיש לי אישית בבית, ואף אחד מהם לא תומך בHDCP, הם עושים upscaling ל1080i ורובם תומכים ב720p.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים