עבור לתוכן

רכשתי ווינדוס ויסטה 64 ביט מסוג אולטימט ברשותכם כמה שאלות בפנים...

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת במה בעצם תורם ה64 ביט ראוי לציין שהמעבד שלי תומך 6300 קונרו

רציתי לדעת האם תוכנות שעובדות בעצם ב64 ביט מהירות יותר או שזה בא ליטי ביטוי בדרך שונה לא דווקא מהירות אלא אולי איכות תמונה וכו...

נכנסתי להתקין דריבים מnvidia וראיתי אפשרות של דריברים לויסטה 64 ביט מה זה יתן לי האם משחקים ירוצו יותר מהר? יותר צבעים ?

אני מאוד אשמח אם תבהירו לי קצת את העניין

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

ה 64 ביט בגדול מאפשר גישה לתחומי זכרון יותר גדולים (לא שזה היתה בעיה גדולה כלכך למשתשמים ביתיים ב 32 ביט), וגם עבודה עם רגיסטרים של 64 ביט, דבר שאולי יותר משמעותי לכל מני תוכנות מיוחדות, ולא לשוק הביתי.

יש תוכנות מיוחדות (ניתן לראותם בכל מני השוואות 64 ביט באינטרנט) שיודעות לנצל את ה 64 ביט לתוספת ביצועים.

מערכת 64 ביט צריכה מן הסתם דריברים שונים ממערכת 32 ביט, ולכן אין לך יותר מדי ברירה... זה לא נותן כלום יותר, חוץ מזה שזה הגרסא היחידה שתעבוד לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך תשובה יפה

השאלה אם ברמה הכללית המחשב נפגע מזה מבחינת ביצועים או שהוא מישר קו עם הxp

פורסם

כרגע הביצועים של nvidia תחת ויסטה הם דיי בעייתים בכל מקרה במשחקים (בלי קשר ל 32 או 64) בגלל המעבר לשיטה חדשה. אני מניח שעם הזמן הביצועים יהיו שווים לזה של XP, ואולי בעתיד יצליחו לנצל את ה 64 ביט יותר.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה קטנטונת מה זה אומר

x86 שאני רואה בהרבה ספריות ותוכנות

פורסם

X86 זה סט הפקודות של 32 ביט. תוכנות / דברים שרצים תחת 32 ביט ולא 64 ביט מותקנים לרוב בתיקיות עם השם הזה.

פורסם

X86 זה אומר שהתוכנה מיועדת ל 32 ביט על מעבד ממשפחת IBM8086 , הכוונה למעבדים של היום, אלה שמשתמשים ב IBM ASSEMBLER .

לWINDOWS 64 ביט אתה צריך X64.

אבל לרוב תוכנות שעובדות ב 32 ביט יעבדו גם על WINDOWS 64 ביט.

פורסם

אינטל, לא IBM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים