עבור לתוכן

מחשב חדש לא עולה

Featured Replies

פורסם

הרגע הרכבתי מחשב של חבר שלי (החמישי שאני מרכיב כבר),

חיברתי הכל, ואני בטוח שבצורה תקינה,

אבל כשאני לוחץ על הכפתור POWER, המחשב נדלק לשבריר שניה,

הLED של הכפתור POWER נדלק,כלל המאווררים במחשב נדלקים וכולם נכבים לאחר שניה.

מה יכולה להיות הבעיה ?

תודה רבה :'(

פורסם

קצר, תבדוק שלוח האם מחובר כמו שצריך למארז (אם צריך אז תפרק את לוח האם לגמרי ותפעיל מחוץ למארז בכדי לוודא תקינות), תבדוק שכל החיבורים מהספק ללוח האם מחוברים (ATX,ATX12V), תנתק אביזרים פריפיליים כגון דיסקים קשיחים, כרטיסים (מלבד כ.מסך) כוננים אופטיים בשביל לבדוק שהם לא הגורמים לבעיה.

פורסם

אם מה שShuy הציע לא עובד - תנסה לפרק ולהרכיב מחדש את כל המערכת של המעבד-גוף קרור

בד"כ אפשר להרכיב אותו בחזרה גם בלי למרוח מחדש משחה טרמית - רק שים לב איך הגוף קרור ישב כשאתה מפרק (כדי שהמשחה תהיה מרוחה בצורה אחידה)

פורסם
  • מחבר

קצר, תבדוק שלוח האם מחובר כמו שצריך למארז (אם צריך אז תפרק את לוח האם לגמרי ותפעיל מחוץ למארז בכדי לוודא תקינות), תבדוק שכל החיבורים מהספק ללוח האם מחוברים (ATX,ATX12V), תנתק אביזרים פריפיליים כגון דיסקים קשיחים, כרטיסים (מלבד כ.מסך) כוננים אופטיים בשביל לבדוק שהם לא הגורמים לבעיה.

אמממ הלוח אם מחובר למארז בצורה עלובה כשאני חושב על זה, רק בורג אחד מחבר ביניהם (בלי STUDS או SPACERS)

פורסם

אמממ הלוח אם מחובר למארז בצורה עלובה כשאני חושב על זה, רק בורג אחד מחבר ביניהם (בלי STUDS או SPACERS)

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

תקווה שהלוח או רכיבים אחרים לא נשרפו :s07:

אתה חייב Spacers! אם לא אז המארז מקצר את הלוח!

תפרק הכל ושים לפחות 4 ברגים עם Spacers.

פורסם

שים כל הברגים בין לוח אם למארז

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבעיה נפתרה,

תחילה ניסיתי לשים STUDS אבל ללא הצלחה, הם לא נכנסים במארז-בלאי הזה, אז שמתי שוב כמו שהיה, כי אין לי SPACERS.

הבעיה הייתה הכבל 4PIN שהיה מקצר, החלפתי אותו בכבל 4PIN אחר שיצא מאותו ספק (HEC 500TDT אגב).

תודה חברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים