עבור לתוכן

אם אני לא עושה אוברקלוק האם יש הבדל ענק בין ה e6300 ל amd3800 ?

Featured Replies

פורסם

בשורה התחתונה כרגע, אין הצדקה לקנות אינטל למי שלא מתכנן אוברקלוק (והתקציב שלו דל).

אם יש לו סבלנות לחכות חודש, אז צפויה הורדה משמעותית של המעבדים של אינטל. אולי זה ישפיע לכיוון של הצדקת לקנות C2D במקרה הזה, אין לי מושג.

:xyxthumbs:

* מי שקשה לו להכניס בתקציב E4300 ב-900+ ש"ח (כלומר, צריך פשרה משמעותית בשאר המפרט) ולא מתכנן OC - שיקח 2X3800.

* מי שקשה לו להכניס בתקציב E4300 אבל מתכנן OC - שיעשה מאמץ וימתח את התקציב.

* למי שיש תקציב לזה ובמיוחד אם מתוכנן OC - שיקח C2D ללא ספק.

אם אפשר להמתין חודש-חודשיים אמורה באמת להיות ירידת מחירים של C2D אבל אין לזה סוף... גם AMD מורידה מחירים כל הזמן, דגמים חדשים יוצאים לשוק התקציבי מאינטל וצפויות עוד ירידות מחירים ביוני (אינטל) ועם יציאת K10 של AMD בסוף 2007. תמיד אם תחכה יהיה משהו טוב יותר באותו כסף.

פורסם

אוקיי ככה: אין לי תקציב כרגע ל CONROE 4300.. אז אני רוצה מעבד 3600X2 של AMD. והשאלה שלי האם הוא משתווה ל 3800 (עם OC של 100 MHZ)?

ולגבי הלוח אני רוצה שתהיה לי אופיית OC בעתיד למרות שזה AMD...זה בטח ישפר את הביצועים מצאשר ללא OC...

אז איזה לוח אתתם ממליצים עד 500 ש"ח עם כרטיס מסך מובנה,ועם יכולות OC (שיהיו סבירות)

?

פורסם

אתה יכול לקחת לוח של ג'יגה בייט M55PLUS-S3G

הוא לא הלוח הכי טוב שיש אבל בהחלט מספיק ל-OC סביר ביותר

אני העלתי בו 300mhz ללא שום בעיה מעל 300 זה עושה קצת בעיות אבל עדיין ניתן להתגבר עליהם

פורסם

אם אתה לא יכול לקנות E4300 אז קח 3600X2...

אבל לדעתי ממש שווה לך להשקיע - אתה תשים לב להבדל, וככול שיעבור יותר זמן תהיה לכך השפעה רבה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים