פורסם 2007 במרץ 918 שנים המחשב שלי קורס כל הפעלה שניה של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה-מצורף קובץ RAR עם 4 קבצי MINIDUMPתודה לעוזרים[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 918 שנים אם אתה רוצה שאנשים יעזרו לך תצטרך להיות קצת יותר חרוץ... תעלה תמונת מסך של הבעיה כבר... אנשים לא צריכים לעשות בשבילך את העבודה השחורה.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים The UnKnown עלייך לא הייתי מתפלא מה זו התגובה הזו?אנחנו פה בשביל לעזור, אם אתה לא רוצה אל תנתח!!!לעניינו המחשב שלך קורס עקב SYMEVENT.SYS שקשור ל Symantec תסיר את Norton AntiVirus או מה שקשור ל Symantecותבדוק האם יש שינוי.תעלה במצב בטוח
פורסם 2007 במרץ 918 שנים מחבר דבר ראשון תודהדבר שני הסרתי תאנטי הכל עבד כמו שצריך.התקנתי בחזרה - הבעיה חזרה...קיצר אני יצתרך למצוא לי אנטי וירוס חדשו The UnKnown תאמין לי שאני מספיק זמן פה כדי להבין דברים כאילואבל לצערי לא יכלתי לשים תמונה של הבעיה בגלל שהבעיה היא עוד לפני העליה המלאה של הווינדוס.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים אם תשאל אותי אני בכלל לא חושב שתמונת מסך תעזור בכלל, ובנוגע לאנטי וירוס ממליץ בחום על NOD32 אחרי שהתנסיתי עם המון אנטי וירוסים שונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.