עבור לתוכן

צריך המלצה למעבד + לוח אם זולים

Featured Replies

פורסם

מחפש מעבד + לוח אם שיתאים למעבד, מעוניין להשקיע עד 400 לשניהם יחדיו.

אני לא מחפש מעבד חזק, מעבד פנטיום 4 2.6 או 2.8 יספיק לי די ויותר.

על איזה מעבד זול ולוח אם אתם ממליצים בסביבות המחיר שהגדרתי?

פורסם

למעבד ולוח מינימליים חדשים תצטרך לשלם לכל הפחות 550 ש"ח.

כל תחלופה אחרת לא תשתלם, לכן נשאר רק לקנות מיד שניה...

פורסם
  • מחבר

אוקי אם לא הבנתי אותי לא נכון,

התכוונתי יד שנייה חביבי ;)

פורסם

תראה חמוד, פה זה לא שירות חיפושים..... :nono:

אם הייתה מבקש המלצה למעבד + לוח חדש אז סבבה , אני בספק אם מישהו יתחיל לחפש לך ביד2 או בטרייד זון מעבד ולח - תחפש לבד...

כשתמצא - תחזור ותבקש חוות דעת...

בראל.

פורסם
  • מחבר

בראל, ואו, למה גישה כזאת אנטית? כל מה שביקשתי זה המלצה למעבד ולוח אם זולים (אני כבר אחפש לבד בyad2 וכדומה!)

מה בסך הכל ביקשתי, שתמליצו לי על מעבד ועל לוח אם שיתאים לו (אני לא רוצה לקנות לוח אם שלא יתאים למעבד) וזהו.

:-\

פורסם

אי אפשר לתת המלצה ספציפית לכזה דבר, אבל בכיוון הגדול הוא של סמפרונים למיניהם בעדיפות ראשונה ואחרי זה סלרונים, זה ממה שנכנס לתקציב.

על לוחות בכלל קשה להמליץ על משהו ספציפי, יש המון חברות ודגמים והאמת שלמחיר הזה זה לא הכי משנה, רק תוודא תאימות למעבד ולשאר החלקים שברשותך, אם יש כאלה.

פורסם

מצטער אם אני ישיר מדי, פשוט זה כמו שאני יבקש ממך להמליץ לי על אוטו בלי לתת לך שום פרט שיתן כיוון...

אם תמצא משהו תשאל הפורום אם זה משתלם...

בראל.

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר סמפרונים?

פשוט ראיתי פה בלוחות מכירה מעבד P.4 2.8 בסביבות ה250 / 300 ש"ח, האם זה מחיר שווה?

לא אכפת לי לוח האם, כל עוד הוא יתאים לי למעבד (איך ניתן לדעת?)

תודה רבה על התשובות.

פורסם

לפי הסוקט - (Socket) זה החיבור של המעבד ללוח, מחולק לפי מספרם למשל P.4 2.8 יכול להיות 478..... ונגיד פנטיום D הוא 775... זה משתנה.

אתה צריך למצוא לוח עם אותו הסוקט ולמצוא את המפרט שלו כדי לראות אם הוא תומך בסוג המעבד...

בראל.

פורסם

עומריF

יש לך אפשרות היום לקנות מעבדי אתלון XP במהירות בין 1800 ל 2000 מהצ בקוד שם אתלון XP 2200 או 2500 תלוי בדגם במחיר שח 150-220

לוח תואם מומלץ אנפורס 2 אסוס או גיגבייט או MSI עד ה200 350 שקל.

אם יש אותם חבילה מעבד זיכרון ולוח כדי לקחת הכל אפילו אם קצת יותר יקר.לא יותר מה 800 שקל.

אם אתה מקבל מחשב כולל דיסק קשיח שווה לשקול להוסיף יותר.

סמפרונים היו בזמנם הסלרונים של AMD זה אותם מעבדים כמו שכתבתי למעלה רק שאתלון בא עם 512 קאש פנימי והסמפרון עם 128 בלבד...

אבל חוץ מזה הם אותו מעבד.לעבודה משרדית לא תרגיש הבדל אבל למשחקים כן.

פורסם
  • מחבר

אתלון? מה האתלון המקביל לP4 2.4 ?

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים