עבור לתוכן

המלצה למדפסת דיו (עד 600 ש"ח) עם דיו חלופי זול

Featured Replies

פורסם

במשך השנתיים האחרונות הדפסתי הררי דפים בעזרת מדפסת ה-Canon i320 שלי, תוך שימוש בראשי דיו חלופיים (במחיר של כ-15 ש"ח ליחידה). הייתי שמח וטוב לבב, עד שהשבוע המדפסת החלה להראות סימני גסיסה מתקדמים ולבסוף שבקה סופית. עלות התיקון מצדיקה רכישת מדפסת חדשה.

לכן, אשמח מאוד לקבל את המלצתכם למדפסת בהתאם למאפיינים הבאים:

* מדפסת דיו צבעונית

* מחיר עד 600 ש"ח

* אין צורך במכשיר משולב/יכולת הדפסה על CD/הדפסת תמונות באיכות מדהימה/כל "אקסטרה" אחרת. אני זקוק למדפסת פשוטה, שתשמש בעיקר להדפסת טקסט ומצגות.

* חשוב ביותר: דיו חלופי זול (אני מדפיס, כאמור, כמויות גדולות).

אודה על תשובתכם המהירה, כי אינני יודע כיצד אסתדר בלי מדפסת עוד זמן רב :xyxthumbs:

פורסם

דיו חלופי זול ? אתה בכלל מקשיב לעצמך ? תעשה סקר שוק ותגשלה שראש דיו חלופי מלא (צבע + שחור) עולה בסביבות ה160 ש"ח, לך על XEROX PHASER 4117 עולב בסביבות ה490 ש"ח, מספיק ל3000 דף, ראש מקורי עם המדפסת מלא 33% מראש חדש, עולה 250 ש"ח, תעשה את החשבון לבד

פורסם
  • מחבר

דיו חלופי זול ? אתה בכלל מקשיב לעצמך ? תעשה סקר שוק ותגשלה שראש דיו חלופי מלא (צבע + שחור) עולה בסביבות ה160 ש"ח, לך על XEROX PHASER 4117 עולב בסביבות ה490 ש"ח, מספיק ל3000 דף, ראש מקורי עם המדפסת מלא 33% מראש חדש, עולה 250 ש"ח, תעשה את החשבון לבד

1. אני עושה סקר שוק כל חודש, כשאר אני קונה דיו לקנון שלי. זוג מחסניות G&G ב-30 ש"ח.

2. התכוונת ל-3117, לא? נראית אחלה מדפסת, אבל היא שחור-לבן בלבד, ואני זקוק גם להדפסות צבעוניות.

פורסם
  • מחבר

עדיין מחפש:

מישהו יכול להמליץ על מדפסת הזרקת דיו עם עלות הדפסה מינימלית (כל יתר הפרמטרים כגון מהירות, איכות ההדפסה, תכונות מתקדמות וכו' בעדיפות שנייה כרגע).

פורסם

30 ש"ח ?!?!? אני בשוק !!!!! הכי זול שיכולתי למצוא זהנ 120 לקומבו (שחור + צבעוני)

וכמו כן - כן - התכוונתי ל3117

ניסית לחפש בזאפ ?

פורסם

אתה רואה למה המדפסת שלך עבדה רק שנתיים? תחזוקה לא נכונה עם דיו זול שפגם בה,שנתיים זה כלום בשביל מדפסת,

מדפסות מומלצות במחיר הזה הן הקנון 3300 החדשה עם ראשי דיו נפרדים או ה HP 5063 עם ראש שחור גדול ל 800 דפים בשווי 160 שקל מקורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים