עבור לתוכן

מחפש רמקולים איכותיים (כמה שיותר) עד ל1300 ש"ח &#1489

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני מחפש 2.1 (אפשר גם 3.1) ואם אפשר כמה הצעות לרמקולים עם שלט אבל זה ממש לא חובה

תודה מראש fp581

התקציב שונה ל1300

פורסם

יש את ה-Z2300 של Logitech, סט מומלץ מאד ויש שלט חוטי.

בכ"מ, אם אתה מכיר מישהו שנוסע לחו"ל, תגיד לו שיעבור בדיוטי פרי ויביא לך את אחד הסטים הבאים

Altec Lansing MX5021

Altec Lansing FX6021

שניהם עם שלט אלחוטי. לי יש את ה-FX6021 ואני ממליץ עליהם.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה

אני ישמח גם להצעות לרמקולים בלי שלט

פורסם

תחכה עוד כמה ימים (אני מקווה ::)), אמורה להתפרסם פה ביקורת על רמקולים חדשים שנכנסים עכשו לארץ ואמורים להיות "מפתיעים"... בינתיים אני לא יודע על מה מדובר או אם כבר מוכרים אותם... (תציק לאנטולי בפרטי ;D..... או לאחד מהמנהלים...)

פורסם

לא מוכרים אותם בארץ עדיין.

אני באמת לא יכול למסור פרטים עד שהביקורת לא תתפרסם, וגם אז אני לא אוכל למסור יותר מדיי פרטים על זמינות, אבל סביר להניח שהם יהיו זמינים בארץ בעתיד הלא רחוק. בנוגע למחירים, אני לא יכול להגיד יותר מדיי מלבד זה:

אם אתה באמת חייב 2.1 והתקציב שלך הוא 1000 שקלים בלי שום חריגה, אז הסט הזה כנראה שלא יתאים לך. עם זאת, תחשוב טוב טוב האם אתה באמת חייב 2.1.

Anatoli.

פורסם

אנטולי, תגיד, יש מצב לסדר איזה מערכת של שני מדפים שיעבדו על כרטיס קול של המחשב בתקציב כזה?

אני מניח שזוג מדפיים יהייה הרבה יותר איכותי ממערכת של סטאלייטים וסאב, לא?

פורסם
  • מחבר

לא חובה 2.1 אבל אני רוצה כמה שיותר איכותיים בגלל זה אני מעדיף 2.1 כדי להפיק את המיירב מהרמקולים

פורסם

אבל למה אתה חושב ש-2.1 טוב יותר בשבילך?

IG, מערכת של 2 מדפיים תדרוש מגבר. אומנם כבר הרכבתי מערכות שעם Tamp אפשר להגיע ל-1000 שקלים בערך תקציב כולל ואילו מערכת מצוינות (לא מזמן אפילו קניתי רמקולים שעולים 6000 שקלים במחיר של 800 שקלים סך הכל - משומשים אבל במצב טוב). לדעתי למחשב בתקציב של 1000 שקל בלי אפשרות לחריגה 2/2.1 זה הפיתרון היותר משתלם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אממ כן כי זה לרוב למוזיקה אבל זה גם לסרטים

פורסם

סבבה, למוזיקה בהרבה מקרים אין צורך ב-2.1. תחכה לביקורת, שתתפרסם בקרוב, יש שם קצת הרחבה על 2.0 מול 2.1.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה על כל העזרה ואני ישמח עם תמשיכו להציע לי עוד רמקולים מכל סוג שהו במחיר הזה :)

פורסם

אני רואה שהעלת את התקציב. אחלה בחלה.

ב-1300 שקלים אם יש סבלנות אפשר לחפש מדפיים משומשים טובים ולשים להם מגבר סטריאו טוב מהשנים הישונת יותר (80 בערך) לי יש מגבר כזה, ולחברים שלי יש כאלה מגברים, אחלה של ציוד.

יש גם הרבה רמקולים מהתקופה שהם מצוינים ועולים קצת.

כמו כן, ב-1300 כבר יש קצת יותר אפשרויות של 2.1 :) תחכה לביקורת :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אממ זה למחשב חחחח

פורסם

אז? זה לא משנה כלום.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אה חחח OK סורי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים