עבור לתוכן

שאלה לגבי תמיכה של WINDOWS XP על מעבדים

Featured Replies

פורסם

עד כמה מעבדים WINDOWS XP תומך, ואיך אני יכול לבצע בדיקה כדי לדעת זאת דרך חיפוש ב-WINDOWS XP?

תודה לענוים אני אשמח לתשובה נכונה ומהירה.

נ.ב,

יותר חשוב לי הדרך, איך לראות נתון של כמה הוא תומך ב-WINDOS XP ללא תוכנה חיצונית.[br]פורסם בתאריך: 8.03.2007 בשעה 18:36:09

שלום חברים זה מאוד חשוב לי בבקשה :s05:
פורסם

תקרא את חוקי הפורום, זה מאוד חשוב לשמירת הסדר !!!

הגרסא הביתית תומכת במעבד אחד, המקצועית בשתיים (כל מעבד יכול להכיל מספר לא מוגבל של ליבות).

פורסם

פותח הת'רד, ברוך הבא לפורומים.

אם יש לך כוונות להישאר כאן, אני מבקש שתכבד את המקום ואותנו ותקדיש 5 דקות מזמנך לקריאת חוקי הפורום.

הפעם איחדתי לך את ההודעות - בפעם הבאה זאת אזהרה ונעילה.

יום נעים.

פורסם
  • מחבר

שלום לכם חברים!

כן אני יודע את החוקים, אני מנהל קהילה באתר אחר גם טוב לא קשור למחשבים אלה לסלולארים קצת יותר, ואני יודע את החוקים הרלווטים כך זה כמעט בכל האתרים, אבל איני מכיר את מערכת הפורמים האלה, ולכן שלחתי הודעה שניה כדי שתגובתי תעלה שוב לראש פירמידת התגובות כדי לקבל תשובה מהירה, אם ע"י עריכה התגובה גם תעלה לראש הפירמידה זה יהיה טוב, עד עכשיו לא קיבלתי תשובה האם יש תשובה לשאלתי?

פורסם

כן אני יודע את החוקים

ולכן שלחתי הודעה שניה כדי שתגובתי תעלה שוב לראש פירמידת התגובות כדי לקבל תשובה מהירה, אם ע"י עריכה התגובה גם תעלה לראש הפירמידה זה יהיה טוב, עד עכשיו לא קיבלתי תשובה האם יש תשובה לשאלתי?

מדהים איך אתה לא שם לב למה שיוצא לך מהמקלדת. אם באמת היית יודע את החוקים, היית מבין שאסור להקפיץ.

אתה מוזמן לערוך את ההודעה המקורית שלך כמה שאתה רוצה, אבל הקפצות שמיועדות להעלות את הת'רד שלך למעלה אסורות.

תקרא בבקשה את החוקים.

והשאלה שלך כבר נענתה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל לא באתי פה לריב אם אף אחד! זה חוק טוב מאוד לאנשים שמקפיצים כל חמש דקות ולא כל שעתיים(וזה היה חד פעמי) שים לב טוב מאוד שההודעה הוקפצה רק שעתיים אחרי זה, לכן הקפצה זו לא באה כדי ללכת נגד חוקי הפורום, אז עשה טובה אם אין לך תשובה לשאלתי, אל תגיב בצורה אחרת של תשמע לחוקי הפורום, ועוד האבסורד שאתה אומר שענו לי על שאלתי, אני לא רואה שום תשובה לשאלתי, אם היה תשובה לא הייתי שואל שוב את השאלה אחרי שעתיים ואחרי ההזהרה שלכם שוב, אני מבין שאתה מנהל פה, אבל אני לא בה להשמיץ אין לי פה רצון לזה באתי לקבל עזרה כדי לקבל תשובה, אז בבקשה ממך אם יש לך תשובה בשבילי או שכבר ענו אליה תפנה אותי לשם באמצאות לינק תודה! :xyxthumbs:

פורסם

תקרא את חוקי הפורום, זה מאוד חשוב לשמירת הסדר !!!

הגרסא הביתית תומכת במעבד אחד, המקצועית בשתיים (כל מעבד יכול להכיל מספר לא מוגבל של ליבות).

כנראה שבנוסף לאי-יכולת ההבנה של קריאת וכיבוד חוקים, אתה גם לא רואה טוב (אולי זה קשור...)

פורסם
  • מחבר

אוקי בסדר ענית לי חלקי, כנראה שלא רק לי יש בעיה בהבנת הנקרא, ששאלתי כמה הוא תומך שאלתי גם, איך אני יכול לבצע את הבדיקה הזאת בוינדוס ולראות הנתון זה בוינדוס, כנראה שלך יש בעיה בקריאה ובהבנה של מה שאומרים לך, אמרתי הקפצה של כשעתיים אחרי זה, זה לא הקפצה כדי לכער אתה פורום עזוב כנראה שאין כאן אנשים מקצועיים כמו שחשבתי, נכון זה נשמע כאילו אני רב איתך, אז עזוב אני קראתי את החוקים אבל כנראה שאני הבנתי אותם, אתה רק הולך ישר כמו סרגל ולא מסתכל בצדדים לראות שהקפצה של שעתיים וחד פעמי, זה לא כמו הקפצה של כל 5 דקות כך שמה שעשיתי חוקי לחלוטין.

פורסם

כ"כ הרבה שטויות, שאני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל.

לצורך העניין - מערכת ההפעלה לא תכתוב לך בשום מקום בכמה מעבדים היא תומכת.

גרסת ה-HOME תומכת רשמית באחד, וגרסת ה-PRO בשניים.

פרטים נוספים אתה יכול למצוא באתר של מייקרוסופט.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים