עבור לתוכן

DVD במקום קורא דיסקים בתוך חלק ממערכת סטריאו

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לנו בבית מערכות סטריאו ישנה מאוד, שמורכבת משלוש חלקים משהו מרכזי שמשמ גם כרדיו עוד חלק שמשמש כקורא טייפים ועוד אחד שהוא קורא דיסקים.

קורא הדיסיקים התקלקל, לא מצאתי מקומות שמוכרים קוראי דיסקים ניפרדים, וחשבתי שעם המחירים המגוחכים של הDVD (פחות מ200) אולי עדיף לקנות DVD בתור קורא דיסקים.

אשמח לדעת מה אתם חושבים על הרעיון הנ"ל מכל הבחינות.

תודה מראש,

תומר

פורסם

אהלן תומר,

אני אשתף אותך במשהו דומה שקרה לי. לפני בערך 3 שנים קניתי את המערכת סטריאו האמיתית הראשונה שלי (רמקולים מורל מאוד טובים, ומגבר מנורות לסטריאו). כיוון שהמקור שלי היה המחשב ולא רציתי להדליק אותו כל פעם בשביל לשמוע דיסק קפצתי לחנות וקניתי DVD שעלה בזמנו באיזור ה-600 שקלים של טושיבה. תחילה השתמשתי בו והוא נשמע בסדר. אחרי כמה זמן למדתי את הצליל שלו והבנתי שהוא פשוט איום ונורא. לפני כמה ימים במהלך רכישת מגבר למערכת השנייה שלי מצאתי גם קומפקט דיסק ישן במחיר ממש נמוך ולקחתי אותו. ה-CDP הזה אומנם בא בלי שלט, והוא בסיסי מאוד, אבל מבחינת איכות סאונד הוא פשוט מטורף. בלי צחוק, הוא נשמע טוב יותר אפילו מה-Emu 1212M שהיה לי ואכל כל CDP יקר שהבאתי לחדר לבדיקה. הסאונד של ה-CDP הזה מאוד מפורט , מעט בהיר (מה שמתיישב מצוין עם המגבר שלי שהוא קצת כהה בצליל שלו) וקורא כל דיסק בעיות ובלי ג'יטרים בכלל (בינגוד ל-DVD ולכונן של מחשב).

ה-CDP הזה עלה לי סך הכל 200 שקלים. מדובר במכשיר מדגם DX-1500 מסדרת R1 של ONKYO. לפני שאתה רץ לקנות DVD שיישמע איום ונורא (אני מבטיח לך) נסה לחפש איזה CDP ישן ותקין. המחירים יהיו מאוד נמוכים (מאות בודדות מאוד), הוא יישמע טוב הרבה יותר מכל DVD עלוב, והוא יחזיק שנים רבות אחרי שה-DVD בשקל יתקלקל.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים