פורסם 2007 במרץ 1118 שנים כן... נראה בסדר, אבל רצוי שתעלה תמונה קצת יותר טובה אם אפשר... ושוב, לפי דעתי, אפשר להסתדר עם קתודה אחת...
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים בפעם הבאה תביא תמונה בקישור...אל תעלה קובץ כי זה סתם מעצבןחשבת אולי גם על חלון בגג המארז?זה יהיה דיי יפה.עם מה אתה מתכנן לעבוד? דרמל?
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים לחתוך פח עם ג'יגסו זה אפשרי ואפילו מומלץ... לחתוך פרספקס עם ג'יגסו זה פחות מומלץ...
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר אין לי דרמל אבל את הפרספקס התכוונתי שיחתכו לי איפה שאני קונה בגודל.רק את הפח בגיקסו!
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים זה דווקא יכול להסתדר...קח תדע שאם אתה חותך עם ג'יגסו אתה תהיה חייב לשייף את החיתוכים בסיום העבודה..
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר אמרו לי שאם אני חותך את המארז אני צריך אחרי זה לצבוע אותו עם איזה חומר אקרילי או משהו כזה ואז לצבוע עליו את הצבע.זה נכון?אם כן מה החומר ואיפה משיגים אותו?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר איך קוראים לחומר?כמה הוא עולה?איפה אני משיג אותו?כי אני הולך ממש לחתוך הרבה!!
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אני אחרי הפרויקט שלי ואחרי הרבה חיתוכים, צבעתי את המארז בצבע שחור...עשיתי את זה עם פחית צבע של חברת "וויקנד".עלה לי 18 ש"ח בהום סנטר.רשום על זה שזה צבע למתכת ופלסטיק או משהו כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.