פורסם 2007 במרץ 818 שנים שלום.לפני כמה חודשים רכשתי WIN XP מאתר "נס מטח" של משרד החינוך.אני זוכר שהיה כתוב או באתר או בחשבונית שמי שקנה מנובמר את הOS ראשי לקבל ויסטה בחינם.שהתקשרתי הם לא ידעו על מה אני מדבר.מה לעשות? :-\
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אני חושב שזה תקף רק במחשבים נידים של HP או משהו, לא נראה לי כל אחד שקונה XP זכאי :-\
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אם יש לך מקום שזה מצויין מפורשות (מיקרוסופט בזמנו עשו תקופת מעבר בו הם עשו דילים עם כל מני חברות לאפשר שדרוג), צור קשר עם מיקרוסופט ותשאל אותם...
פורסם 2007 במרץ 818 שנים שמענו שמיקרוסופט הגיע להסדר בכל מני מקומות בעולם עם כל מני חברות, סצפיצית על משרד החינוך, לא.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים כמו שנאמר, בטח ראית את זה בפרסומות של HP או חברה מסוימת אחרת. תעיף מבט בפורומים של האתר של נס ותראה שהמון אנשים שואלים לגבי השידרוג הנ"ל ולא זכור לי שענו למישהו מהם שהוא זכאי לשדרוג בחינם. דבר שני, לקוחות HP צריכים לשלם 50$ ע"מ לקבל בדואר את הדיסק. (עלק דמי משלוח ) דבר שלישי, עם המחירים שנס מציעים, פשוט הייתי קונה את ויסטה בלי לבזבז על זה זמן. (מתי כבר הם יציעו אותה?!)
פורסם 2007 במרץ 818 שנים דבר שלישי, עם המחירים שנס מציעים, פשוט הייתי קונה את ויסטה בלי לבזבז על זה זמן. (מתי כבר הם יציעו אותה?!)נס?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים 1. תבדוק שהתאריך שההודעה פורסמה לא היה 1 באפריל במקרה...2. תחשוב לבד למה למיקרוסופת למכור את ויסטה תמורת 2000 שח אם אפשר לקנות אקספי ב 600 [אני לא יודע תמכירים אני מדבר בערך רק לדוגמא]
פורסם 2007 במרץ 818 שנים נס? כן, כן - NESS. https://www.scool.co.il/ness/index.asp?id=1066 יום אחד בטח נרצה לעבוד לויסטה, טוב שאמא שלי גמלאית של משרד החינוך זה לא היה בHP,זה היה או באתר או בחשבונית,חבל שלא שמרתי אותה חבל שלא קראת את הפורום שלהם כמו שאמרתי לך. :-X שאלו בדיוק את אותה שאלה שאתה שאלת פה, וגם ענה עליה מישהו מוסמך. http://educationforums.cet.ac.il/forums/index.asp?Asp=403&FID=35304&nSubProjectID=0&bFillMsgFields=False&nOwnerID=0&nFillterUserID=117234&Index=602r&sSearchText=
פורסם 2007 במרץ 818 שנים כל מי שקנה רישיון של XP מה24 או 26 לאוקטובר זכאי לשדרוג במחיר עלות משלוח.עלות המשלוח (למי שקפץ כבר) היא 12 דולר בדיוק (בדוק)גם מחשבים ניידים וגם עותקים רגילים שנקנו זכאים לשדרוג (על פי סוגו)ליביו
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מזעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע XP 70 שקל? ארטיק עולה יותר DAMM אני הולך להיות מורה
פורסם 2007 במרץ 818 שנים עלות המשלוח (למי שקפץ כבר) היא 12 דולר בדיוק (בדוק)לפי פרסומים בעיתונים הסכום הוא 50$.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים אם אתה מתעקש - יום ראשון בערב אני סורק לך קבלה.מה שיכול להיות זה שאולי כתבו 50$ במקום 50 ש"חליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.