עבור לתוכן

XK2 Tank (דרום קוריאה)

Featured Replies

פורסם

אתה צריך להבין אבל שמלחמה גרעינית נקראת מלחמה רק כי אין לנו מילה טובה יותר להרס כזה מוחלט. אף אחד לא מנצח במלחמה גרעינית

• תגובות 82
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מניח שקוראים לזה מלחמה כי (לפי דעתי) משתמשים בנשק כזה רק כשאין ברירה- אחרי לחימה מסויימת, כשמדינה על סף הפסד (יענו מלחמה קונבנציאונלית...), והשימוש בנשק גרעיני הופך את (אותה) המלחמה מ"סתם" מלחמה למלחמה גרעינית...

פורסם

בונא אתה ממש מטומטם, הא?

כשאתה הופך מדינה לשממה רדיואקטיבית אין יותר מה לכבוש- ואין יותר אוייב.

בכול מקרה אחר אתה כן חייב לכבוש שטח בשביל לנצח מלחמה.

וכמו שכבר כתבו פה- במלחמה הקרה היו הרבה מאוד כיבושים, רק לא ישירות של המעצמות- בגלל האיום של השמדה טוטאלית ע"י נשק גרעיני.

המלחמה הייתה בכלל לא בין מדינות אלא בין אידאולוגיות ש"במקרה" שתי מדינות מרכזיות הובילו... ושוב, היו כיבושים בקוריאה, ויאטנם, אפגניסטאן, כמה מדינות מרכז ודרום אמריקה, ונסיונות כיבוש במדינות אירופה...

תגיד עד כמה מטומטם אתה יכול להיות?

מישהו אמר שהכיבוש היא הדרך היחידה אתה בעצמך מכיר בעובדה שיש עוד דרכים.

פורסם

אין עוד דרכים!

יש עוד דרך

שאחריה אף אחד לא יוכל להתקיים בשטח.

מה שאומר שאתה או כובש את השטח, או הופך אותו לבלתי ראוי לקיום חיים.

זהו!

קפיש? :kopfpatsch:

פורסם

אוקי, כנראה שאני צריך להזכיר פה את ויאטנם בלי פירוט מיוצר של נתונים, ארה"ב הפסידה במלחמה למרות הכח הרב שהם הכניסו וכיבוש השטחים.

המלחמה הזאת (ויאטנם) ועוד מספר מלחמות אחרות הוכיחו לעולם שאי אפשר לנצח מלמה כל עוד יהיו אנשים מטורפים עם נשק שמוכנים למות בשביל המטרה שלהם. בשביל לנצח כאלה אנשים כיבוש שטחים הוא אחד מהדרכים. עוד דרכים זה חיסול כל היריב או למנוע מנשק להגיע אליהם.

ספציפית במלחמת לבנון השניה הבעיה החריפה כי אדם שמשגר רקטה הפחד שלו ממוות קטן.

דרך אגב מספר רב מאוד של מלחמות הוכרע על הפן הכלכלי שזה בעצם כשהאוייב אינו מקבל מספיק נשק להילחם.

פורסם

אפשר לנצח אנשים כאלו.בסמוליה ואתיופים לא ממזמן ארה"ב וממשלת אתיופיה נלחמו בכאלו וניצחו אותם.גם באפגניסטן כוחות נאט"ו ניצחו ועוד כמה מקרים שאני לא זוכר כרגע.

פורסם

היו הרבה חיילים בויאטנם אבל בפועל הם לא הצליחו לכבוש את השטח (כי קשה מאד לכבוש ג'ונגלים שהאויב מכיר כמו את כף ידו ואתה בקושי ראית שני עצים אחד ליד השני) בלבנון השניה לא כבשו שטחים כמעט בכלל

פורסם

בויאטנם, ה"אוייב" (שארה"ב יצרה לעצמה כאשר הם פלשו לשם..) הכיר גת את מה שמתחת לג'ונגלים כמו את כף היד שלו :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים