עבור לתוכן

XK2 Tank (דרום קוריאה)

Featured Replies

פורסם

אם טנקים ישתפרו גם הנ"ט ישתפר. ובחנת תקציבית זה פשוט לא אפשרי לעמוד בקצב. הוספת של "מעיל רוח" או איך שלא קוראים לטכנולוגיה נגד נ"ט, עולה כמה מיליוני דולרים. אני מניח שהוא לא מגן במאה אחוז ולכן הדבר שחיזזבאללה יצרך זה לשגר יותר נ"ט לעבר הטנק. כל עוד המחיר של נ"ט כל כך נמוך אין לטנק סיכוי.

• תגובות 82
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אישית חושב שאי אפשר לבטל את הטנקים

אחרי שייצרו אמצעי הגנה יותר יעיל (ויש כמה בדרך) הבעיות מול הנ"ט ירדו

אבל לדעתי

כוח מוטס גדול בשילוב של אלטילריה מכסה את הכל

ושילוב של MLRS בכלל עושה סגירת פינה (חבל רק שזה לא בדיוק חוקי בעולם, לא שזה מפריע לצה"ל)

שום חיל אוויר, שום ארטילריה, שום נשק לא נותן לך שליטה בקרקע ברמה שגולנצ'ניק אחד נותן.

המלחמה נכשלה בגלל חוסר בטחון טקטי, צבא לא מאומן, וכשלים לוגיסטיים מכפירים.

מטוסים לא נותנים לך שום דבר, אתה לא יכול לאדות מדינה שלמה, אם אתה רוצה לעשות את זה עדיף כבר להשתמש בTTNW ולגמור סיפור.

כדי באמת לנצח צריך לכבוש, והדבר הזה נעשה אך ואך רק עם נוכחות קרקעית ושליטה מוחלטת על הקרקע, 30 מיליון דולר של מטוס ו10 מיליון דולר של תחמושת לא שווה שקל אם אין לך מישהו שמניף את הדגל מתחתיהם.

פורסם

מוקדנית תמיכה של MS: שלום רב, במה אני יכולה לסייע לך?

מט"ק עצבני: ניסיתי לשגר תחמושת עם אורניום מדולל והמחשב עושה לי "פקודה לא חוקית", מה לעשות?

המוקדנית: אני מצטערת , אך רכשתם רק את הגרסה שמוגנת באמנת ג'נבה. האם תרצה לשדרג לגרסה המלאה הכוללת פגזים אטומיים טקטיים?

:lol: :lol:

שום חיל אוויר, שום ארטילריה, שום נשק לא נותן לך שליטה בקרקע ברמה שגולנצ'ניק אחד נותן.

המלחמה נכשלה בגלל חוסר בטחון טקטי, צבא לא מאומן, וכשלים לוגיסטיים מכפירים.

מטוסים לא נותנים לך שום דבר, אתה לא יכול לאדות מדינה שלמה, אם אתה רוצה לעשות את זה עדיף כבר להשתמש בTTNW ולגמור סיפור.

כדי באמת לנצח צריך לכבוש, והדבר הזה נעשה אך ואך רק עם נוכחות קרקעית ושליטה מוחלטת על הקרקע, 30 מיליון דולר של מטוס ו10 מיליון דולר של תחמושת לא שווה שקל אם אין לך מישהו שמניף את הדגל מתחתיהם.

שטויות לא חייבים לכבוש כדי לנצח מלחמה.

פורסם

Classified , בו תזכיר לנו באיזה דרגה סיימת את שירותך הצבאי המפואר...?

פורסם

שום כלי לא יוצר לך עובדה בשטח כמו טנק. ח"א זה רק להשמדת מטרות גלויות ודילול אוייבים עד שהחי"ר והשריון יגיעו

פורסם

סירטון יפה... אבל אין כמו טנק מרכבה שלנו, זה ממש טנק שולט

פורסם

אני אישית חושב שאי אפשר לבטל את הטנקים

אחרי שייצרו אמצעי הגנה יותר יעיל (ויש כמה בדרך) הבעיות מול הנ"ט ירדו

אבל לדעתי

כוח מוטס גדול בשילוב של אלטילריה מכסה את הכל

ושילוב של MLRS בכלל עושה סגירת פינה (חבל רק שזה לא בדיוק חוקי בעולם, לא שזה מפריע לצה"ל)

זה בדיוק המחשבה שגרמה לכשלון המלחמה האחרון.

צוות מומחים שבדק את הדוקטרינה הזו מצא שהיא כושלת מכל בחינה ופשוט לא נכונה

:lol: :lol:שטויות לא חייבים לכבוש כדי לנצח מלחמה.

טעות. הדבר הראשון שלומדים במלחמה הוא שניצחון = כיבוש שטחים

פורסם

אז המורה לא טוב או שהתלמידים לא לומדים טוב.ניצחון=הישג יעדים.אם היעד שלך הוא להחזיק שטח אז כן זאת אומרת לכבוש אותו אבל אם היעד שלך אחר לחלוטין כיבוש שטח לא מזכה אותך בניצחון במלחמה.

פורסם

פה אתה טועה. אין למלחמה אף יעד אחר משמעותי חוץ מכיבוש שטחים, רק בקרבות. וכמאמר האימרא המפורסמת, אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה

פורסם

אין יעד צבאי, עבורו יוצאים למלחמה, שניתן להשיג ללא כיבוש שטחים.

פורסם

אז מה עם איראן ? נגיד והמטרה של ישראל היא להשמיד את הגרעין האיראני, אז אנחנו שולחים כמה טייסות שמשמידות קליל את כל המערך (הלוואי וזה היה כזה קל)

האיראנים בתגובה מתעצבנים ושולחים טילים החיזבאלה גם אך אחרי כחודש הכל נרגע וישראל לא סופגת אבדות רציניות למעט 50 הרוגים אזרחיים ו200 חיילים

אז המטרה הושגה לא ? זאת אומרת שניצחנו... הרי אף אחד לא באמת מתכוון לכבוש את איראן אפילו האמריקאים לא חושבים על זה

פורסם

עד שלא תציב חייל באירן שיפקח על זה שלא יורים, הלחימה תמשך. לא יהייה שום סיבה להפסיק אותה.

פורסם

מה הקשר?

אתה פותח מלחמה והיעד הראשי שלך- השמדת הכורים הגרעינים.אתה שולח כוח אווירי שמשמיד את הכורים ואם אתה יוצא לא מושמד אז השלמת את היעד שלך.

פורסם

מה הקשר?

אתה פותח מלחמה והיעד הראשי שלך- השמדת הכורים הגרעינים.אתה שולח כוח אווירי שמשמיד את הכורים ואם אתה יוצא לא מושמד אז השלמת את היעד שלך.

אולמרט-חלוץ-פרץ II

פורסם

להם לפחות (לא) הייה שכל לקרוא לזה "מלחמה" :smile1: (בין השאר כי אין להם מושג למה צריך את ההגדרה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים