עבור לתוכן

צריך עזרה המחשב עובד לאט אחרי שחזר מהטכנאי

Featured Replies

פורסם

חחח עבד עלייך מת על הטכנאים האלה עם הלשון החלקלקה ((:

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח עבד עלייך מת על הטכנאים האלה עם הלשון החלקלקה ((:

הם יותר מנסים לעשות כסף עם ידע טיפה מעל הבסיס, והלקוח הוא זה שמשלם את המחיר (תרתי משמע) =\

פורסם

ושורדה רזיאל ג'קונט מהרדיו עושה קופה על מסכני העולם דרך הרדיו ?

אז לטכנאי מחשבים אסור להרוויח ולפסיכולוגית מותר ?

היא לוקחת לפחות 300 שקל לשעה .

פורסם

חח איך הת'רד התדרדר לורדה.. :o

בכל מקרה אם אתה טכנאי, ואתה מודע לזה שאתה לא יודע לפתור בעיה כזאת וכזאת, אל תלך לתקן לפני שתלמד מה לעשות..

פורסם

מה אתה מזיין את הבריין ?

STFU

למה לטכנאי מחשבים אסור להרוויח וישר כל הפרש של 100 הוא גנב ?

ורופא שמטריד מינית וגובה 700 שקל לשעה זה בסדר ?

פורסם
  • מחבר

לא שילמתי לטכנאי שקל הוא עשה את העבודה חינם בגלל שהוא מכיר את אבא שלי אבל הוא אמר לי שהווינודס שלי לא בסדר ואם אני רוצה שאני ישלם לו והוא יתקין לי ווינדוס חדש והמחשב יעבוד מהר יותר אמרתי לא לא תודה שאני יכול להתקין ווינדוס לבד.

הבנתי שאני צריך להעיף את הארד דיסק של ה4 גיגה ובגללו המחשב עובד לאט אז אני צריך להתקין את הווינודס על ה 80 ג'יגה הבעיה שהמחבש לא מזהה אותו שהוא עולה מה צריך לעשות?

פורסם

עריכה:

אמרו לך, צריך לנסות לעדכן ביוס ולראות אם הוא מזהה.

ולהודעה הקודמת -

בוא באמת נדבר מה אסור, מה מותר ומה קורה במדינה..

בכל אופן עזוב טכנאים רופאים ופסיכולוגים ברדיו עכשיו..

פורסם

לא לא אני לא אעזוב ...

שטכנאי מרוויח שקל יותר אומרים שהוא גנב !!!

ושפסיכולוגית ברדיו עושקת זה בסדר למההההההההההה ??

כי טכנאי מחשבים זה מקצוע של כושים ?

פורסם

חברה, לא לענות לטרול הזה, פסיכולוג למחשבים, טכנאי שכונה, הם סתם יגררו את הדיון למחוזות מפגרים ולא יתרמו לדיון בבעיה הנוכחית, ואם לא תענו להם יהיה רק יותר טוב.

למה windows 2000 ? פשוט כי הוא ירוץ מהר יותר.

פורסם

עילג , אתה יודע כמה באגים יש ל WIN2000 ?

מה אתה מבין מה ?

יש תופעות של באגים כמו במילניום

פורסם
  • מחבר

תפסיקו לריב זה בכלל לא קשור לנושא שלי.

חוץ מלעדכן ביוס יכול להיות שהמחשב שלי כן יזהה את הארד דיסק של ה 80 ג'יגה אם אני ישנה הגדרות בביוס או לא יודע מה למה זה לא הגיוני שהמחשב עולה הוא לא מזהה אבל בתוך הווינדוס הוא כן מזהה אותו.

הפעלתי עכשיו את המחשב מחדש וניתקתי את הארד דיסק של ה4 ג'יגה שעלוי נמצאת מערכת הפעלה והשארתי מחובר רק את הארד דיסק של ה80 ג'יגה. המחבש עלה ורשם לי את זה: Detecting IDE primary master ...none

אולי אני צריך לשנות הגדרות אולי להגדיר את הארד דיסק אחרת לא יודע מה תעזרו לי בבקשה שהמחשב יזהה את הארד דיסק?

פורסם

תוציא אותו ותבדוק את הגאמפרים שלו, הוא צריך להיות מגופמר כ MASTER או SINGLE (יש לו מדבקה שאמורה להגיד באיזה מצב זה צריך להיות).

פורסם

או בעיה של גי'מפור או שפשוט הלוח לא תומך בנפח הזה ..

כנראה הציפסט עילג קצת .

פורסם
  • מחבר

תוציא אותו ותבדוק את הגאמפרים שלו, הוא צריך להיות מגופמר כ MASTER או SINGLE (יש לו מדבקה שאמורה להגיד באיזה מצב זה צריך להיות).

עשיתי מה שאמרתי לי פתחתי את המחשב ראיתי שני הארד דיסקיים מגופרים אותו הדבר את הארד דיסק של ה4 ג'יגה ניתקתי מהמחשב והשארתי רק את הארד דיסק של ה80 ג'גיה מגופר כמסטר או סניגל כמו שהיה רשום שם על המדבקה.

הפעלתי את המחשב וזה מה שהמחשב רשםDetecting IDE primary master ...[press F4 to skip] f והוא נעצר במסך הזה כנראה הוא לא מצליח לאתר אותו בטח הלוח אם ישן מדי מה צריך לעשות עכשיו?

פורסם

תבדוק לאיפה מחובר הדיסק בלוח אם, לדעתי הוא מחובר ל secondary ולא ל primary.

תבדוק בלוח אם ואם זה ככה, תחליף את החיבור.

וגם יעזור אם תגיד איזה לוח אם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים