עבור לתוכן

צריך עזרה המחשב עובד לאט אחרי שחזר מהטכנאי

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במחשב שהוא עובד מאוד לאט אחרי התיקון של הטכנאי.

לא מזמן הלכו לי 2 ארד דיסקים שכל אחד היה 20 גיגה.אז קניתי ארד דיסק של 80 גיגה ולצערי המחשב שלי לא מזהה את הארד דיסק החדש אולי בגלל שהמחשב שלי ישן מדי או משהו אחר לא ידוע מה הבעיה.

ולא היה לי ברירה כי כבר לא מוכרים בחניות ארד דיסקים של 20 או 40 ג'יגה אז לא ידעתי מה לעשות ושלחתי תמחשב לטכנאי.

מה שהטכנאי עשה זה דבר כזה היה לו ארד דיסק משומש של 4 ג'יגה הוא חיבר אותו וגם את הארד דיסק החדש של ה80 ג'יגה והחזיר לי את המחשב ואמר שאני יתקין את הווינדוס על ההארד דיסק של ה 4 ג'יגה ואחרי שהווינדוס היה מותקן הוא כבר יזהה את הארד דיסק של ה 80 ג'יגה.כך עשיתי ויצא לי ככה מערכת ההפעלה נמצאת על כונן C שזה הארד דיסק של ה4 גיגה ויש לי עוד כונן D שזה הארד דיסק של ה80 ג'יגה.

אבל מה המחשב עובד מאוד לאט אז החזרתי לו את המחשב ואמרתי לא שהמחשב עובד מאוד לאט הוא בדק אותו ואמר לי שיש לי בעיה עם הווינודס XP SP2 שהוא לא בסדר ושאני יפרמט ויתקין שוב מדיסק אחר אז השגתי דסק אחר של XP SP2 התקנתי ועדיין עובד לאט.יש לציין שהדיסק של הXP הראשון וגם השני עובדים על עוד 10 מחשבים של חברים והכל בסדר עם המחשבים שלהם.

מה הבעיה למה המחשב עובד לאט ומה צריך לעשות?

יכול להיות שזה בעיה שהטכנאי עשה משהו לא בסדר?

המחשב שלי זה מחשב

Intel pentium 3 , 551MHz 384MB RAM

בבקשה תעזרו לי ותודה מראש על העזרה!

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא איטי מהסיבה שהכונן הקשיח של ה 4GB איטי מאוד וישן וה 80 מהיר יחסית אליו

האיטי מושך את המהיר לאותה איטיות .

כמו בזכרונות ...

ואם הלוח לא מזהה 80 זאת אולי סיבה לעשות עידכון ביוס תגיד למר.טכנאי

פורסם
  • מחבר

הוא איטי מהסיבה שהכונן הקשיח של ה 4GB איטי מאוד וישן וה 80 מהיר יחסית אליו

האיטי מושך את המהיר לאותה איטיות .

כמו בזכרונות ...

ואם הלוח לא מזהה 80 זאת אולי סיבה לעשות עידכון ביוס תגיד למר.טכנאי

חוץ מלעשות עידכון ביוס מה עוד אני יכול לעשות?

והאם זה באמת קשור לווינדוס שלי שהוא לא בסדר?

פורסם

בולשיט ...

הוא חירטט אותך .

תכלס הבעיה היא אצלך דיי המחשב שלך RIP גמור תקנה סמפרון או סלרון .

פורסם
  • מחבר

בולשיט ...

הוא חירטט אותך .

תכלס הבעיה היא אצלך דיי המחשב שלך RIP גמור תקנה סמפרון או סלרון .

אין לי כרגע כסף למחשב חדש.

בו נגיד ככה אם אני יעיף את הארד דיסק של ה גיגה4 והיה רק ארד דיסק של 80 גיגה במחשב המחשב יעבוד מהר?

אם כן איך אני עושה את זה שהמחשב יזהה את הארד דסיק של ה 80 ג'יגה? חוץ מלעשות עדכון ביוס שזה נראה לי סבתוך בשבילי ולא רנאה שאני יצליח לעושת למשחב הזה כי זה מחשב ישן.

פורסם

ברור עדיף לעבוד רק עם ה 80 .

תעיף את ה 4GB מהמחשב .

פורסם

ותתקין windows 2000.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהמחשב לא מזהה את ה 80G מה אני צריך לעשות כדאי שהמחשב כן יזהה אותו?

ולמה להתקין ווינודס 2000?

מה לא טוב בווינודס XP SP2?

ותודה על העזרה!

פורסם

הלו ?

אין לכם ידע בסיסי במחשבים ? מה עובר עליכם ?

ווינדוס 2000 ? זה לחברות לעסקים זה מצויין רק לאינטרנט ולא מעבר .

לא משחקים !!! ולא למולטימדיה .

פורסם

טרול מחשבים.. תרגיע..

היתרון של win 2000 שהוא פשוט רץ יותר מהר / טוב על מחשבים עם משאבים נמוכים.

האם בהתקנה של חלונות התקנת דריברים מיוחדים, או ישר כשהפעלת את המחשב הוא זיהה אתה 80 גיגה ? ובהתקנה הרגילה, בשלב הבחירה איפה להתקין, אתה פשוט לא רואה אותו ברשימה ?

פורסם

עילג מה אתה מסבך אותו עם מערכת הפעלה קשה יותר ?

היא מיושנת לא כמו XP .

STFU ZERO

פורסם
  • מחבר

טרול מחשבים.. תרגיע..

היתרון של win 2000 שהוא פשוט רץ יותר מהר / טוב על מחשבים עם משאבים נמוכים.

האם בהתקנה של חלונות התקנת דריברים מיוחדים, או ישר כשהפעלת את המחשב הוא זיהה אתה 80 גיגה ? ובהתקנה הרגילה, בשלב הבחירה איפה להתקין, אתה פשוט לא רואה אותו ברשימה ?

לצערי אין לי מאיפה להשיג ווינודס 2000 ואני גם לא אוהב את הווינודס הזה, יש לי רק דיסיקם של ווינדוס XP SP2

מה בכל זאת אני יכול לעשות כדאי שהמחשב יזהה את הארד דיסק עם ה80G ואני יכול להתקין עלויXP SP2 שהמחשב יעובד נורמלי ולא לאט?

פורסם

אתה יכול לענות על שאלות ששואלים אותך ולא לקרוא סלקטיבית הודעות... (כמו איפה הוא לא מזהה את הדיסק, בביוס ? בשלב ההתקנה הוא לא מופיע ? האם בחלונות התקנת דריברים מיוחדים לפני שהוא זיהה אותו או שהוא זיהה אותו ישר ? וכו')....

פורסם

פותח הת'רד, עשה טובה (ורק בשבילך), פעם הבאה תשלח את המחשב שלך לטכנאי יותר מבין..

ההארדיסק של 4 ג'יגה שהוא שם לך איטי ומערכת כמו Win XP לא תרוץ עליו טוב, שלא נדבר על הנפח הכל כך קטן.

כמו שאמרו לך כאן, צריך לנסות לעדכן את הביוס ולהתקין את הכל רק על ה 80 ג'יגה.

ולמה הוא חייב להתקין ווינדוס יותר ישן?

פנטיום 3 עם כמות זיכרון כמו שלו מריץ Win XP מצויין (כמובן עד גבול מסויים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים