פורסם 2007 במרץ 818 שנים מישהו יודע איך מודדים טמפרטורה למעבד של הכרטיס הזה ?מאחר ואני מפעיל אותן ללא המאוורר האם קיימת סכנה שאשרוף אותו ביישומי 2D או שהוא פשוט יקרוס ?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים לא סתם התקינו על הכרטיס שלך מאוורר כנראה הוא צריך את זה זה יגרום או לשריפת הכרטיס או לתקיעות ואני לא הייתי לוקח סיכון.....
פורסם 2007 במרץ 818 שנים תריץ תוכנה שנקראת EVEREST. יש לך שם אפשרות לבדוק טמפ' של לוח, מעבד, הרדיסק, כ' מסך וכו'
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר תריץ תוכנה שנקראת EVEREST. יש לך שם אפשרות לבדוק טמפ' של לוח, מעבד, הרדיסק, כ' מסך וכו'הEVEREST לא נותנת טמפרטורה לכ.מסך הזה.לא סתם התקינו על הכרטיס שלך מאוורר כנראה הוא צריך את זה זה יגרום או לשריפת הכרטיס או לתקיעות ואני לא הייתי לוקח סיכון.....הכרטיס מגיע בכמה גרסאות לי יש את ה DELUXE בשאר הוא מגיע ללא מאוורר, חוץ מזה יש את המאוורר צד שזורק עליו קצת אוויר, ברור שאני לא הולך להריץ 3D בלי מאוורר.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים לא נראה לי שיש ... חיישנים התחילו להיות ביליט אין רק כמה דורות אחר כךזה אחד מכרטיסי הדגל של Nvidia באותה תקופה אחרי ה 4600 כך שהייתי אומר שהוא דיי מתחמם אבל לא בטוח באמת שב2D הוא מתאמץהייתי מציא לך לבדוק זאת ע"י הנחת אצבע על ההיט סינק
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר הייתי מציא לך לבדוק זאת ע"י הנחת אצבע על ההיט סינקאת זה כבר עשיתי לא חם בכלל אפילו בקושי חמים
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אם הליבה חמה אז אתה אמור להרגיש את זה בלי בעיה בהיט-סינק ... במידה כמובן שהיא מחוברת היטבאם אתה אמור שזה לא חמים אפילו אז תנסה כמה שעות ללא מאוורר כשכול רבע-שעה בערך תבדוק אם זה מתחמם או לא
פורסם 2007 במרץ 818 שנים לא מצאתי אזכורים לגבי הימצאותו של חיישן טמפרטורה בסיקורים שונים ברשתמצאתי רק אזכור שיש חיישן כזה בגירסת הDELUXEובסיקור זה הם השתמשו בתוכנה SMART DOCTOR 2 כדי לנטר תנסה למצוא את התוכנה ותבדוק איתה, כי אולי פיספסתי איזה סיקור או שניים
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר ה SMART DOCTOR לדורותיה מיועדת לביצוע OC לכרטיס ולצערי אין שם שום בקרת טמפרטורה.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים בואו נסדר סדר בעניין.בכרטיס הזה אין חישן טמפרטורה מובנה.דבר שני, אם לא הגיע עם הכרטיס מאורר/היטסינק (לפי מה שהבנתי) אז מן הסתם שלא צריך, לא יספקו לך כרטיס מסך שלא יכול לתפקד בסטוק.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר דבר שני, אם לא הגיע עם הכרטיס מאורר/היטסינק (לפי מה שהבנתי) אז מן הסתם שלא צריך, לא יספקו לך כרטיס מסך שלא יכול לתפקד בסטוק.הכרטיס כולל היטסינק ומאוורר ישנו אותו דגם שלא DELUXE שמגיע בלי, אבל זה לא המקרה.תודה על ההבהרה לגבי החיישן טמפרטורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.