עבור לתוכן

האם Zalman VF700-CU LED מתאים לXFX Geforce 6600GT AGP שלי?

Featured Replies

פורסם

שלום ברשותי הכרטיס XFX Geforce 6600GT AGP ואני מעוניין לקנות בשבילו Zalman VF700-CU LED

רציתי לדעת אם הוא 100% מתאים לו?

כי לפי מה שרשום פה; בסעיף 3:

http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_6600GT_eng.html

"If the original heatsink integrates the HSI heatsink into one, then you cannot use VF700 on the card"

זה הכרטיס שלי בדיוק:

6600gt.jpg

6600.jpg

אז הקירור הזה מתאים לי או לא?

פורסם

לפי דעתי יתאים בלי בעיה..

פשוט אל תוריד את הקירור שיש על המגשר PCI-E לAGP...

מה שכתוב בעצם שבכרטיסי AGP(כמו 6600GT\6600\7600GS\GT ועוד) שיש עליהם קירור שמקרר את הליבה ואת גשר הHSI כיחידה אחת אתה בעצם לא תוכל להתקין את הזלמן כי הזלמן מסוגל לקרר את הליבה בלבד(מפאת חוסר שטח פנים) אבל במקרה שלך - יש לך קירור נפרד לגשר הHSI ולכן הזלמן יתאים לך.

פורסם
  • מחבר

מה שכתוב בעצם שבכרטיסי AGP(כמו 6600GT\6600\7600GS\GT ועוד) שיש עליהם קירור שמקרר את הליבה ואת גשר הHSI כיחידה אחת אתה בעצם לא תוכל להתקין את הזלמן כי הזלמן מסוגל לקרר את הליבה בלבד(מפאת חוסר שטח פנים) אבל במקרה שלך - יש לך קירור נפרד לגשר הHSI ולכן הזלמן יתאים לך.

תודה רבה אחוקי על התגובה המהירה והמקצועית^^

אם למישהו יש מה להוסיף אני אשמח לשמוע =][br]פורסם בתאריך: 8.03.2007 בשעה 06:45:12

המגשר הזה זאת אומרת הHSI?

פורסם

כן המגשר הצפוני הכוונה ל HIS ,מה שכתוב שם זה בדיוק מה ש STINGER אמר לך ,

לפי מה שרשום הוא יתאים בלי בעיה :xyxthumbs:

פורסם

כן הוא מתאים,

לפני חודשיים בערך קניתי את המאוורר הזה ויש לי אותו כרטיס מסך בדיוק , ההתקנה קלה והוא פועל מצויין, הוריד לי טמפרטורה ב-8-10 מעלות קבוע.

;-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים