פורסם 2007 במרץ 718 שנים שלא תבינו לא נכון....אני ממש מבסוט מהמצלמה הזו...יש בה את הכלמהירות / עדשה 28 מ"מ זום אופטי כמעט 4 ....קומפקטיות...והכלאבל אני לא מצליח להגיע לתוצאות טובות מספיק....לפחות לא כמו שאני ציפיתייותר מידי מגורענות...וליפעמים מטושטשות קצתלא כולן - אבל לא מעט ( אני בודק ע"ג מסך 17" - בהגדלה מלאה(ויודע על המוסג שקוראים לו Pixel Peeping )1. רוב התמונות שלי מצולמות בתוך חדרים או אולמות מוארים2. וגם כשצילמתי מיחוץ לבית...התוצאה לא הייתה חדה מספיק וחייה אלא קצת מטושטשת ומפוקסלת3. אני מצלם על רזולוצייה מקסימאלית4. בדרך כלל במצבי האוטומט5. הISO מכוון על מצב ראליסטי ( או משהו כזה)למישהו יש את המצלמה הזו - והיגיע לתוצאה טובה?מישהו יודע לייעץ לי איך לשפר / טיפים?אני ממש מרגיש שאני לא מתפעל את האת המצלמה בצורה אופטימאליתמרגיז....
פורסם 2007 במרץ 718 שנים תעלה תמונות שנוכל להביט.עדיף כאלה עם קישור לתמונה כפי שהיא יוצאת מהמצלמה (בלי הקטנה וכו').רק תדע שתמיד החיישנים של פאנאסוניק נודעו ב"רעש" שלהם.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים לא כולן - אבל לא מעט ( אני בודק ע"ג מסך 17" - בהגדלה מלאה(ויודע על המוסג שקוראים לו Pixel Peeping )זאת הבעיה שלך ^^הפתרון פשוט: תפסיק להסתכל בהגדלה מלאה. זה לא קשור לצילום, זה קשור (כפי שכתבת) ל-Pixel Peeping. וזה כבר תחביב אחר לגמרי.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים זאת בטח לא הבעיה שלו...זה שזה מנהג מגונה להתבונן בתמונות ב- 100% לא אומר שאסור כיד לבחון דברים מסויימים.תמונה שנראית טוב פחות מאחרת ב- 100% כנראה תראה כך גם בהדפסה שלא מנצלת 100%.אבל זה כבר צפוי מהחיישן של פאנאסוניק והעיבוד הלא עדין ולא מצטיין, השאלה אם יש משהו מעבר, ובשביל זה נראה מתמונות.ד"א, לא אומר שהמצלמה לא מצויינת, שכן היא נבנתה לספק הדפסות בגודל מסויים ואותם היא מספקת בצורה יותר ממשביעה...
פורסם 2007 במרץ 918 שנים מחבר OKבואו ננסה להעלות תמונותאבל....איך אני מעלה תמונות? רוצה להעלות אותם בגודל המקורי ( 3 מגה כל אחת) ויש לי שלושהאגב אני מצלם ברזולוצייה מקסימאלית של 7 מגהובכלל ניראה לי ש/התיפעול של פונקציית הISO = היא הבעייהיש לי שם אופצייה למיטביולראליסטיבחוברת היציעו לי ליבחור באופצייה של ראליסטי...לא יודע אולי זה זה?THX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.