פורסם 2007 במרץ 718 שנים גגמזגןמקררפיג'מהבגדים ל"יציאה"בושםעבודהאינטרנטגז לבישולמחבתתנורשולחן אוכלספהמפזר חוםDVDרמקוליםMP3דיסקמןווקמןרדיומצלמהכוסקומוקוםפלאפוןתכשיטיםכסאותשירותים(בית שימוש)מקלחתמסךכבלי חשמלתחביביםכסף זה לא הכול בחיים.זה הרוב.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אם נראה לך שאין לך בטון בבית... אז חביבי עבדו אליך אתה גר בצריף.לא, גבר, זה שאתה גר במקלט לא הופך את הבית שלי לצריף.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אין לו דברים למכור לאנטיזכן הוא לא יכול לעשות- אחרי כל פרק של 24 שהוא רואה ב-DVD אין לו בית להנחית על המכשפה מארץ עוץ... :bigglasses:
פורסם 2007 במרץ 818 שנים חייםפרטיותמוח (בדרך כלל)(רובם מאבדים אותו בדרך לשם)תחביבים לא נחשב אני מכיר הרבה אנשים שהתחביבים שלהם זה להתחיל עם בחורות (ולא אמרתי שהוא מצליח בזה)
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אם כבר הזכרתם... אז כל הדברים שיש לאלטע זעכן: "קונים הכל טלויזיה ,מכונת כביסה, מכונת תפירה, שטיח, ארון... "
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אין לו כאב ראש מהשירים של ג'סטין טימברלייק שאחותו הקטנה שומעת שוב ושוב...... damn it!!!
פורסם 2007 במרץ 818 שנים א. זה באמת אחד הנושאים המפגרים שנפתחו פה השנה הכ"כ הרבה סיבות ואני לא מבין למה לא ננעל עד כה.ב. לא יהיה יותר קל ליצור קבוצה של איברים שיש לו מאשר מה אין לו????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.